Συγκλονίζει η Δούνια: Μας δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο στην καρδιά

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς

Από τη συνέντευξη της Νόνης Δούνια στο  'The 2Night Show''

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που η Νόνη Δούνια υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο στην καρδιά για να αντιμετωπίσει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ''The 2Night Show'' η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε πει χαρακτηριστικά: «Το πρόβλημα υγείας μου ήταν τόσο σοβαρό, όσο μπορεί να είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Δεν έγινε ξαφνικά, το ήξερα, ήταν προγραμματισμένο. Ήταν ένα πρόβλημα που παρακολουθώ από μικρή και από τα 25 μου γνώριζα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω να χειρουργηθώ στη καρδιά μου. Λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική νόσος και σιγά σιγά μου έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο. Το χειρουργείο κράτησε 8 ώρες. Τα παιδιά μου δεν κατάλαβαν τίποτα, τους είχα ενημερώσει για όλα και ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Σκεφτόμουν να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν το χειρουργείο, αλλά δεν το έκανα για να μην σκέφτομαι αρνητικά».

Νόνη Δούνια: «Από 25 χρόνων ήξερα ότι πρέπει να χειρουργηθώ στην καρδιά!»

Το πρωί της Πέμπτης 1/10/2020, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τρεις φωτογραφίες που είχε τραβήξει μέσα στο νοσοκομείο μετά την επέμβασή της, ενώ έδειξε δημόσια και τα σημάδια που της άφησε.

Συγκλονίζει η Δούνια Μας δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο στην καρδιά

Συγκλονίζει η Δούνια Μας δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο στην καρδιά

Συγκλονίζει η Δούνια Μας δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο στην καρδιά

«1/10/19 Ένας χρόνος κλείνει από το πιο σοβαρό χειρουργείο μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Εκείνο το πρωί που ξύπνησα με πίστη και ψυχική δύναμη αφού όμως το προηγούμενο βράδυ τα είχα σκεφτεί όλα. Είχα κάνει τον απολογισμό μου. Έχω προσφέρει αρκετά; έχω εκδηλώσει τα συναισθήματα μου στους ανθρώπους που αγαπώ; τους έχω προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο; έχω απολαύσει όλες μου τις ωραίες στιγμές; έχω διδαχθεί από τα λάθη μου; έχω έστω και την ελάχιστη βελτίωση ως άνθρωπος; Τι μάνα είμαι; τι σύντροφος; τι κόρη; τι αδερφή; τι φίλη; Θέλω να αλλάξω κάτι; Πάντα πίστευα ότι η υγεία είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε και συνεχίζω να το πιστεύω, όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας. Η στάση ζωής που θα ακολουθήσουμε είναι επιλογή μας. Πάντα θα υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες στο δρόμο μας γιατί αλλιώς δεν θα απολαμβάναμε τις επιτυχίες μας. Έλαβα αμέτρητα μηνύματα αγάπης εκείνες τις μέρες, συγκινητικά, και κάθε φορά που βλέπω τα σημάδια μου στο καθρέφτη τα θυμάμαι και χαμογελώ όπως χαμογελώ όταν βλέπω τα σημάδια της καισαρικής! Καλό μήνα! Πάμε δυνατά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών της στο Instagram η Νόνη Δούνια.


Συγκλονίζει η Δούνια Μας δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο στην καρδιά

Συγκλονίζει η Δούνια Μας δείχνει τα σημάδια από το χειρουργείο στην καρδιά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top