Γιώργος Χρανιώτης για πατρότητα: «Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω!»

Για ποιο λόγο ζήλεψε τον Θανάση Ευθυμιάδη;

Στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης το πρωί της Τετάρτης, σε μια άκρως απολαυστική συνέντευξη! 

Γιώργος Χρανιώτης: Έτσι του ευχήθηκε η σύζυγός του για τα γενέθλια του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την πρόσφατη εμπειρία του ως πατέρας: «Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι. Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξι, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα».

Γιώργος Χρανιώτης

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ο απόλυτος... χαζομπαμπάς! /Φωτογραφία Instagram

Γιώργος Χρανιώτης: Το μωρό του κλέβει τις εντυπώσεις με τον πιο απλό τρόπο

Για τη σχέση του με τη φύση και το γεγονός ότι… ζήλεψε τον συνάδελφό του Θανάση Ευθυμιάδη που χόρεψε στη βροχή, είπε: «Μιλούσα με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι αυτός είναι. Αυτό που έδειξε αυτό είναι. Κι εμένα προσωπικά που τον ήξερα τόσα χρόνια και δεν ήξερα αυτήν την πτυχή του και χαίρομαι πάρα πολύ που μου την έδειξε. Μακάρι να ήμουν δίπλα του να χορέψω με πολύ άτσαλο τρόπο γιατί δεν ξέρω να χορεύω πυρρίχιο, αλλά θα έμπαινα μέσα στη βροχή να χορέψω. Με αυτό που έκανε μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top