Σωτηροπούλου: «Οι γονείς μου πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους…»

Η ηθοποιός έκανε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε μία σπάνια προσωπική εξομολόγηση και μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα. 

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας Χρόνια» αποκαλύπτει την περιπέτεια που πέρασαν οι γονείς της με την υγεία τους, ενώ περιγράφει και τι θαυμάζει στον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια. 

Τόνια Σωτηροπούλου: Θα παντρευτεί με τον Κωστή Μαραβέγια;

«Τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου... Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχα τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δε σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από μένα. Όταν το συνειδητοποίησα έμαθα πολλά».

Τόνια Σωτηροπούλου-Γονείς

Στον σύντροφό της θαυμάζει: «Την καλοσύνη και την κατανόηση που έχει για τους πάντες και τα πάντα και σαφέστατα το ταλέντο του, την ευελιξία του γύρω από τη δουλειά του, το πώς δημιουργεί μουσική, το πόσο άνετος είναι στη σκηνή που για μένα φαντάζει τρομακτικό. Γενικότερα, θαυμάζω τη στάση ζωής του, ότι είναι πάντα δοσμένος στο παρόν».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top