Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της

Ο σύντροφός της, Σπύρος Δημητρίου, πήγε στη συναυλία της

Έναν δυνατό έρωτα ζουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, αφού μετά από έξι μήνες σχέσης αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παντρεύεται γνωστό δικηγόρο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή ερμηνεύτρια πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο μέσα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της με τίτλο “Να ‘μαστε”. Τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού. Από το πλευρό της δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο μέλλων σύζυγός της. 

Σπύρος Δημητρίου

Ο Σπύρος Δημητρίου απόλαυσε την αγαπημένη του από τα παρασκήνια και δεν σταμάτησε να χαμογελά και να της στέλνει τη θετική του ενέργεια.

Σπύρος Δημητρίου-Κατερίνα Παπαδοπούλου

Σπύρος Δημητρίου-Κατερίνα Παπαδοπούλου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλώντας στους δημοσιογράφους ευχαρίστησε για τις ευχές ενώ αποκάλυψε ότι είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η γνωστή ερμηνεύτρια και ο ποινικολόγος επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις κοινές εξόδους και τα κοσμοπολίτικα μέρη.

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Πότε παντρεύονται και ποια θα είναι η κουμπάρα τους;

Άλλωστε, η Ελεωνόρα απέφευγε γενικότερα να μιλάει για την προσωπική της ζωή, μιας και προτιμούσε ο κόσμος να τη γνωρίζει μόνο για τη δουλειά της.

Ωστόσο, η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εστία» και έτσι έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη «Στη Φωλιά των Κου Κου», κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή και ο γάμος θα γίνει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη στη Βάρκιζα.


Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top