Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Γιάννη Πουλόπουλο

Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star με την Ελένη Τσαγκά

Στη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος έπειτα από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Γιάννης Πουλόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Πέθανε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Αρκετοί καλλιτέχνες έστειλαν το μήνυμά τους για την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιάννης Πουλόπουλος: Επιτυχίες που θα μας συντροφεύουν για πάντα!

Πουλόπουλος: Η τελευταία βραδινή έξοδος με τη σύζυγο και την κόρη του

Η σύζυγος του συνθέτη Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μας μεθυσες με το φεγγάρι, εδωσες ζωη στο Αγαλμα με τη φωνή σου και ξαφνου ”Επεσε βαθεια σιωπή”.... ξεκουρασου ψυχουλα μου...Δυναμη στα κορίτσια σου..την Μπεττυ και την Αντουλα...”Οταν μιλας για χωρισμό να μην δακρυζεις μπρος μου..” ειχες πει...Και τραγουδήσαμε μαζί σου....Κι ευτυχως που δε με βλέπεις τωρα....Γιατι δεν δακρυσα μόνο...Πόνεσα πολύ...Καλό σου ταξιδι Γιάννη της καρδιάς μας....»


Η Χάρις Αλεξίου ανέφερε: «Έχε γεια Γιάννη. Αγάπησα και ζήλεψα το χρώμα και την δύναμη της φωνής σου. Και όχι μόνο εγώ. Ήσουν θεμέλιο της γενιάς μας. καλό σου ταξίδι. Χαρούλα».


Στη συνέχεια, η Γιώτα Νέγκα έγραψε: «Καλό ταξίδι στη φωνή της νιότης μας...
#giannispoulopoulos #rip».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό ταξίδι στη φωνή της νιότης μας... #giannispoulopoulos #rip

A post shared by Giota Negka Official (@giota_negka_official) on


«Έφυγε και ο Γιάννης Πουλόπουλος....
Τα τραγούδια του συντρόφευαν τους πλατωνικούς έρωτες των εφηβικών μου χρόνων.......
Και η φωνή του "έντυσε" μουσικά,το φινάλε της πρώτης μου ταινίας με τον Σωτήρη Μουστάκα "ο παρθενοκυνηγός".......
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας......Συλλυπητήρια στην οικογένειά σου ❤🙏❤», πρόσθεσε η Καίτη Φίνου.

 


«Έφυγε ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Πόνεσα πολυ για τον αξιολάτρευτο καλλιτέχνη.
Συλλυπητήρια από το βάθος της καρδιας μου που κτυπά εντελώς διαφορετικά από την έλλειψη του.
Ένα κομμάτι του σύγχρονου πολιτισμού μας απεχώρησε με αξιοπρέπεια και ταπεινότητα.
Θα είναι σίγουρα αιώνια η μνήμη του με παρακαταθήκη το έργο του. Να έχουν τα παιδιά του και η αγαπημένη του σύντροφος την ευχή του. Γιαννης Ζουγανελης», ήταν το μήνυμα του Γιάννη Ζουγανέλη.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Κιάμος είπε το δικό του «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο σημειώνοντας: «Ήπιες το φεγγάρι (θα πιω απόψε το φεγγάρι), μίλησες με το άγαλμα (το άγαλμα) κι ήσουν ο φίλος μας όταν πονούσαμε (φίλε έλα απόψε που πονάω)...Μεγάλος καλλιτέχνης γιατί υπήρχες, υπάρχεις και θα υπάρχεις μόνο μέσα από τις τεράστιες ερμηνείες σου!Καλό ταξίδι!»

 

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Δάντης πόσταρε μία φωτογραφία του σπουδαίου καλλιτέχνη σχολιάζοντας: «Έσβησε η Φωνή του Ελληνικου Κλασσικου Κινηματογράφου.Αν κι είχα να σε δω χρόνια,η φωνή σου μας συντρόφευε παντού,σε όποιο ραδιοφωνικό σταθμό παίζει αυτά τα όμορφα τραγούδια του Νέου Κυμματος,σε όποιο νεανικό πάρτυ που τη στιγμή του τέλους του,τα παιδιά ψάχνουν τραγούδια για να εκφράσουν τον έρωτα τους,σε οποιο προγραμμα επιθυμεί να επιδείξει μια στιγμή σοβαρότητας χρησιμοποιώντας τα πολύ γλυκά τραγούδια που τραγούδησες με τη φωνή σου που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη..
Καλό σου Ταξίδι Γιάννη».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έσβησε η Φωνή του Ελληνικου Κλασσικου Κινηματογράφου. Αν κι είχα να σε δω χρόνια,η φωνή σου μας συντρόφευε παντού,σε όποιο ραδιοφωνικό σταθμό παίζει αυτά τα όμορφα τραγούδια του Νέου Κυμματος,σε όποιο νεανικό πάρτυ που τη στιγμή του τέλους του,τα παιδιά ψάχνουν τραγούδια για να εκφράσουν τον έρωτα τους,σε οποιο προγραμμα επιθυμεί να επιδείξει μια στιγμή σοβαρότητας χρησιμοποιώντας τα πολύ γλυκά τραγούδια που τραγούδησες με τη φωνή σου που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη.. Καλό σου Ταξίδι Γιάννη #yannispoulopoulos #giannispoulopoulos #yiannispoulopoulos

A post shared by 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬 𝐃𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬 (@christosdantis) on

«Σιωπή τι άλλο.. Άλλος ένας χαμός.. Άλλο ένα φευγιό...
Έφυγε η φωνη γέφυρα
με τα παιδικα μας χρόνια στη σκοτεινή αίθουσα που ο φίνος μας δασκαλευε μυστικά του επερχόμενου..
Με τους πρώτους έρωτες αφιερωμένα εξαιρετικά ήταν πάντα τα τραγούδια του..μ εκείνο τον αξιοπρεπή ζεβντα
Με τη νοσταλγία
Με τη κρυφή ευαισθησία
Με την βεβαίωση του άπιαστου του στόχου όπως τον τονιζε
Με την μελαγχολία πια ότι η γενιά μας είναι στην ευθεία της αποχώρησης..
Τραβά πάνω παλληκαρι μου και ψαξε τον Νικόλα.. βρείτε ένα βράχο μεσα σε αιγαιοπελαγιτικο νερό και ντουεταρετε τη Γυφτισα μέρα, έτσι για να σεταρετε με τη λύπη μας..», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Γιάννης Πουλόπουλος, ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Είχε την τύχη, το σθένος και το κριτήριο να διαλέξει καλά τραγούδια – με αποκορύφωμα τον «Δρόμο» του Μίμη Πλέσσα και του Λευτέρη Παπαδόπουλου – που τον κατατάσσουν, δίκαια, ανάμεσα στους μεγάλους και ξεχωριστούς που σφράγισαν με τις ερμηνείες τους την εποχή τους και θα μείνουν για πάντα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού» έγραψε με τη σειρά του ο Γιώργος Νταλάρας

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top