Ελληνίδα καλλονή παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα!

Επισφράγισε τον έρωτά της με γνωστό επιχειρηματία

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο Γρηγόρης Σαράντης. Το ζευγάρι, το οποίο κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, τα τελευταία δύο χρόνια ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Η πρώην Playmate έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονός αλλάζοντας το όνομα της στο Instagram, προσθέτοντας το επίθετο του συζύγου της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxing night #sleepingtime #nomakeup #netflixandchill 😂😴

A post shared by Chrysanthi Dafla Saranti (@chrysanthidafla) on

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αυτός είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο, καθώς η Χρυσάνθη ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Λούβαρη, ενώ ο Γρηγόρης Σαράντης ήταν παντρεμένος για 15 χρόνια με τη «Μις Ελλάς» Μάνια Ντέλου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το post του Χάρη Σιανίδη

Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσε και ο Χάρης Σιανίδης κάνοντας μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Just married @chrysanthidafla Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός...ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει...με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη..."ας τα όλα πάνω μου Χάρη" θυμάμαι να μου λέει... φίλος μάγκας-προστάτης....δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι...μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες...όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο....μια ενεργειακή συμπόρευση...σχεδόν μαγική...χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς...χωρίς να αναλύεις ...χωρις πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια....ήταν και ήμουν πάντα εκεί.... πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε ....μοναχικά και ανατρεπτικά....Πλέον είναι Η Κυρία Ντάφλα-Σαράντη...για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ...η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς......Να ζήσεις ψυχή μου να είσαι ευτυχισμένη!», έγραψε o γνωστός pr manager.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just married @chrysanthidafla 👰🏼Η Χρυσάνθη ήταν πάντα για μένα μια φίλη θησαυρός...ένα real top-model μια εποχής που δεν ξαναγυρνάει...με κανέναν άλλο φίλο δεν ένοιωθα την ασφάλεια που αισθανόμουν με εκείνη..."ας τα όλα πάνω μου Χάρη" θυμάμαι να μου λέει... φίλος μάγκας-προστάτης....δεν υπήρξαμε ποτέ αυτοκόλλητοι...μπορεί να κάναμε να μιλήσουμε μήνες...όμως πάντα υπήρχε ένα καρμικό-ανεξήγητο δέσιμο....μια ενεργειακή συμπόρευση...σχεδόν μαγική...χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς...χωρίς να αναλύεις ...χωρις πολλά τηλέφωνα και περιττά λόγια....ήταν και ήμουν πάντα εκεί.... πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε όπως εκείνη ήθελε ....μοναχικά και ανατρεπτικά....Πλέον είναι Η Κυρία Ντάφλα-Σαράντη...για μένα όμως θα παραμείνει η Χρυσάνθη που πάντα θα αγαπώ...η Χρυσάνθη που πάντα θα μοιραζόμαστε αύτα που ποτέ δεν θα μάθει κανείς...... Να ζήσεις ψυχή μου🙏🏼να είσαι ευτυχισμένη!

A post shared by Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top