Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύεται τον σεφ σύντροφό της

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο που θα γίνει τον Σεπτέμβρη

Μάρα Δαρμουσλή

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αποφάσισαν να κάνουν η Μάρα Δαρμουσλή και ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης. Ο γάμος τους σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife θα γίνει  το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη.

Πένθος για τη Μάρα Δαρμουσλή – «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

«Νομίζω πως είμαι η μόνη που είναι πιο χαλαρή. Τρέχουν ο Βασίλης και η κουμπάρα μου, Χρύσα Γραβάνη που είναι και νονά του γιου μου και είμαστε φίλες 15 χρόνια. Επιλέξαμε τη Νέα Μάκρη γιατί εγώ και οι φίλοι μου έχουμε δεσμούς με την περιοχή. Αν και ήθελα να είμαστε πιο χαλαροί, είναι ο πρώτος γάμος για τον Βασίλη και θα τηρήσουμε τις παραδόσεις. Και βέβαια, μετά το μυστήριο θα γιορτάσουμε με συγγενείς και φίλους, όσο μπορούμε λόγω των μέτρων για τον Covid-19. O Βασίλης έχει επιμεληθεί ένα μενού με παραδοσιακές κρητικές συνταγές, που περιλαμβάνει το γνωστό γαμοπίλαφο αλλά και το αντικριστό» ανέφερε στην εφημερίδα η ηθοποιός. 

Μάλιστα εξέφρασε και την επιθυμία της να «χαρίσει» ένα αδερφάκι στον 14χρονο γιο της, Άγγελο. 

«Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αν και συζητώ για τηλεοπτικές δουλειές, δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top