Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της 

Tο μήνυμα που έστειλε σε όλες τις γυναίκες!

Δείτε βίντεο από τον γάμο της ηθοποιού

Στο γυναικείο #supportwomenchallenge του Instagram όπου γυναίκες πόσταραν ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους, συμμετείχε και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε ένα τρυφερό ενσταντανέ όπου κρατάει αγκαλιά τη νεογέννητη κορούλα της. 

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Δείτε τον σύζυγό της αγκαλιά με την κόρη τους!

Μάλιστα. έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

«Είσαι δυνατή. Ξεπερνάς τους φόβους σου. Δίνεις αγάπη. Αγκαλιάζεις. Μαθαίνεις. Είσαι όμορφη. Βοηθάς. Στηρίζεις. Υπάρχεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Δημιουργείς τη ζωή. Τρέφεις. Είσαι υπέροχη. Είσαι αναντικατάστατη. Είσαι Γυναίκα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να κάνουμε. Και ακόμα καλύτερα αυτά που μπορούμε να κάνουμε είναι 10 φορές περισσότερα από αυτά που μπορεί να πιστεύουμε! Ας αγαπήσουμε πολύ η μια την άλλη, ας βοηθήσουμε η μια την άλλη, ας εμπιστευτούμε η μια την άλλη» έγραψε.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

•Είσαι δυνατή. Ξεπερνάς τους φόβους σου. Δίνεις αγάπη. Αγκαλιάζεις. Μαθαίνεις. Είσαι όμορφη. Βοηθάς. Στηρίζεις. Υπάρχεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο. Δημιουργείς τη ζωή. Τρέφεις. Είσαι υπέροχη. Είσαι αναντικατάστατη. Είσαι Γυναίκα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να κάνουμε. Και ακόμα καλύτερα αυτά που μπορούμε να κάνουμε είναι 10 φορες περισσότερα απο αυτά που μπορεί να πιστεύουμε! Ας αγαπήσουμε πολύ η μια την άλλη, ας βοηθήσουμε η μια την άλλη, ας εμπιστευτούμε η μια την άλλη.• #challengeaccepted @nelyalkady #strongwomen #womenpower #womensupportingwomen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴀʟᴇxᴀɴᴅʀᴀ ᴍ ᴛᴀᴠᴏᴜʟᴀʀɪ🔅 (@alexandra_tavoulari) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top