Μάικλ Τζάκσον: Η κόρη του, Πάρις χαράζει τον δικό της δρόμο στη μουσική!

"Κάνω ένα είδος μουσικής που δεν είναι αναμενόμενο''

Τον δικό της δρόμο προσπαθεί να χαράξει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της στο Facebook Watch, «Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn», που συμμετέχει μαζί με τον φίλο της Γκάμπριελ Γκλεν η Πάρις εξηγεί: «Ο μπαμπάς μου ήταν ο βασιλιάς της ποπ, της ροκ και της σόουλ, αλλά δεν έκανε σόουλ. Αυτό είναι αστείο γιατί είμαι μουσικός, από τον οποίο περιμένουν πολλά, αλλά κάνω ένα είδος που δεν είναι αναμενόμενο. Δεν προσποιούμαι ότι είναι εύκολο».

Πάρις Τζάκσον

Πάρις Τζάκσον/φωτογραφία AP

O Γκλεν είπε ότι ξέρει ότι η κοπέλα του αντιμετωπίζει την «πίεση όλων όσων ήταν πριν από αυτήν», αναφερόμενος όχι μόνο στον μπαμπά της Πάρις, αλλά και στην κληρονομιά ολόκληρης της οικογένειάς της στη μουσική βιομηχανία. «Αλλά η Πάρις είναι περισσότερο από το επώνυμό της και από το ποιος είναι ο πατέρας της» πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Πάρις Έλιοτ Μιντς, είπε επίσης ότι η δουλειά της «θα ήταν πολύ ευκολότερη» εάν το συγκρότημα ενσωμάτωνε κάπως το όνομα Τζάκσον. «Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλά μέρη με αυτόν τον τρόπο», εξήγησε. «Αυτό δεν είναι κάτι που θέλει. Θέλει να το κάνει μόνης της. Το ερώτημα παραμένει: τι γίνεται αν κανείς δεν εμφανιστεί;».

Είπε επίσης ότι, λόγω του πατέρας της, έχει «πολύ σαφείς αντιλήψεις για το τι συνεπάγεται η διεθνής φήμη».

«Ο πατέρας της είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της εποχής μας. Αλλά όλα αυτά τα χρήματα, όλη αυτή η προσοχή, όλη αυτή η φήμη, όλη αυτή η δύναμη δεν αγοράζουν μια ζωή χαράς και ευτυχίας», πρόσθεσε. «Λοιπόν, είναι λίγο διστακτική και λίγο φοβισμένη από την προσδοκία».

Η Τζάκσον παραδέχτηκε ότι «αγχώνεται να παίζει σε ένα οικείο περιβάλλον», αλλά εξήγησε ότι πάντα ελπίζει να «γίνει καλύτερη μουσικός κάθε μέρα».

«Είναι δύσκολο, γιατί βάζω την ψυχή μου στη μουσική μου», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top