Ο Κώστας Μαρτάκης στο star.gr: «Θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά!»

Όσα του είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στην αρχή της καριέρας του

Είναι από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις νέων -κι ωραίων βεβαίως βεβαίως!- τραγουδιστών που όση επιτυχία κι αν έχουν γνωρίσει, με το... καλάμι έχει κρατήσει τις αποστάσεις του. Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη μας συνάντηση, είχα τη χαρά να διαπιστώσω ότι ο Κώστας Μαρτάκης, παρότι στο καινούργιο του single δηλώνει «Άλλος άνθρωπος», δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Κώστας Μαρτάκης Άλλος Άνθρωπος

Άραγε ο τίτλος του τραγουδιού ισχύει για τη... ζωή του γενικότερα; «Από τα τραγούδια που βγάζω καταλαβαίνεις την ψυχολογία μου γενικά… το "Άλλος άνθρωπος" έκατσε στο σωστό timing, γιατί τα τελευταία αρκετά χρόνια, με αποκορύφωμα το σπίτι που αγόρασα στα βόρεια προάστια, γιατί ήμουν μια ζωή στα νότια, άλλος άνθρωπος τελείως, τα ‘χω αλλάξει όλα… από συνεργάτες, από εταιρείες, σχεδόν όλα…  μέχρι και γειτονιά!» απάντησε με χιούμορ ο Κώστας.

Ο Κώστας Μαρτάκης «τρολάρει» τον εαυτό του και το διασκεδάζει!

Κώστας Μαρτάκης

Έχει μιλήσει πολλές φορές για την αδυναμία που έχει στα ανίψια του, λέγοντας με περηφάνεια ότι τα έχει κάνει και τατουάζ. Το ενδεχόμενο του να γίνει ο ίδιος πατέρας πώς του φαίνεται; «Δεν το προγραμματίζεις. Για να κάνεις παιδί πρέπει να έχεις λύσει τα βιοποριστικά σου θέματα και να είσαι έτοιμος να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα… Επειδή αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά θα ήθελα να κάνω πολλά, τόσο όσα να μπορώ να τα συντηρήσω και να τους δώσω παραπάνω από όσα είχα εγώ!» απάντησε, ενώ δήλωσε την άποψή του για όσους κάνουν παιδιά που δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν σωστά.

Ελένη Μενεγάκη Κώστας Μαρτάκης

Η Ελένη Μενεγάκη του έδωσε μία από τις σημαντικότερες συμβουλές της καριέρας του /Φωτογραφία Instagram

Έχοντας μεγάλη εμπειρία πέρα από το τραγούδι και στην τηλεόραση, αναφέρθηκε σε αυτή. «Η τηλεόραση με ενδιαφέρει, την αγαπάω, προέρχομαι από την τηλεόραση γιατί το "Dream Show" όπου ξεκίνησα ήταν ένα τηλεοπτικό προϊόν, οπότε τολμώ να πω ότι κι εγώ είμαι γέννημα της τηλεόρασης… Σίγουρα όταν κάτι με αφορά εμένα ψυχικά και πιστεύω ότι μπορείς να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο είμαι πάντα θετικός».

Πλέον του είναι αδιάφορα τα σχόλια που γίνονται γύρω από το όνομα του εδώ κι αρκετά χρόνια. «Κάποιο αρνητικό σχόλιο μπορεί και να με εξελίξει… την εμπάθεια δεν μπορώ» τόνισε, λέγοντας στη συνέχεια όσα του είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στην αρχή της καριέρας του, στην πρώτη του συνέντευξη. «Λένε σωστά το όνομά σου; Αν λένε σωστά το όνομά σου κι ασχολούνται είτε θετικά είτε αρνητικά σημαίνει ότι κάποιον αφορά αυτό που κάνεις… Αν δεν ασχολούνται μαζί σου τότε κάνεις κάτι λάθος. Οπότε μη σε νοιάζει… προχώρα!», εξομολογήθηκε.

Μαρτάκης στο Star: «Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι γνωστός μου κάνουν δώρο τη ΔΕΗ»!

Κώστας Μαρτάκης

Κλείνοντας και λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, δε γινόταν να μην αναφερθούμε στο πρώτο του hit που είναι ταυτισμένο με το καλοκαίρι! «Είμαι πολύ περήφανος για το Θέλω επειγόντως διακοπές… ευχαριστώ τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Νίκο Γρίτση που το έχουν γράψει κι εγώ δεν ξέρω για ποια φορά, για αυτόν τον ύμνο του καλοκαιριού. Νιώθω πολύ όμορφα!» είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο ο Κώστας. 

Κάμερα-Μοντάζ: Λαμπρινή Μπεστεμιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top