Οι δημόσιες ευχές Έλληνα ηθοποιού στην κόρη του Μαρίνα!

«Να κάνεις όνειρα, συνέχεια και να έχεις υγεία και αγάπη!»

Χρήστος Σπανός: «Πέρασε κρίση ο γάμος μου»

Έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μια ακόμα πιο όμορφη κόρη, τη Μαρίνα, που σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή.

Οι συγκινητικές ευχές του Χρήστου Σπανού στην κόρη του για τη γιορτή της

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό που θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη 18χρονη κόρη για τη γιορτή της, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Χρήστου Σπανού για το θάνατο της Σοφίας Ολυμπίου

«Δε συνηθίζω να εκφράζομαι στα σοσιαλ...πάντοτε λίγες κουβέντες. Εχω μάθει να κρατάω τα σημαντικά για μένα και την οικογένεια μου. Τώρα όμως νιώθω την ανάγκη να γράψω κάποια πράγματα για σένα...Γιατί είσαι πια 18...χαρούμενος πολύ και περήφανος που τα καταφέραμε με τη Μελινα να σε μεγαλώσουμε...με μοναδικό μας οδηγό την αγάπη...περήφανος για όσα κατάφερες μέχρι τώρα...ξέρω με πόση συγκέντρωση, κόπο και αυτοπειθαρχία πέτυχες τους στόχους σου...Να κάνεις όνειρα, συνέχεια και να έχεις υγεία και αγάπη. Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. Ο μπαμπάς», έγραψε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δε συνηθίζω να εκφράζομαι στα σοσιαλ...πάντοτε λίγες κουβέντες.Εχω μαθει να κρατάω τα σημαντικά για μενα και την οικογενεια μου.Τωρα ομως νιωθω την αναγκη να γράψω κάποια πραγματα για σενα...Γιατί εισαι πια 18...χαρούμενος πολύ και περήφανος που τα καταφέραμε με τη Μελινα να σε μεγαλώσουμε...με μοναδικό μας οδηγό την αγάπη...περήφανος για όσα κατάφερες μέχρι τωρα...ξερω με πόση συγκέντρωση,κόπο και αυτοπειθαρχία πέτυχες τους στόχους σου...Να κάνεις όνειρα,συνέχεια και να έχεις υγεία και αγάπη. Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. Ο μπαμπάς❤️🌟 #nameday #mylove @marinaspanou_ @melinapeonidou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Spanos (@christosspanos) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top