Χριστίνα Μπόμπα: Το υπέρλαμπρο πάρτι γενεθλίων σε γνωστό στέκι της Αθήνας

Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, & οι αγαπημένοι της φίλοι

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Χριστίνα Μπόμπα, καθώς είχε τα γενέθλιά της! Η μελαχρινή καλλονή σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει γεννηθεί στις 30 Ιουνίου του 1988 και από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και σήμερα, Πέμπτη, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Γενέθλια για τη Χριστίνα Μπόμπα: Οι full in love ευχές του Σάκη Τανιμανίδη

Φυσικά, την ξεχωριστή αυτή μέρα, η Χριστίνα θέλησε να τη γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα κι έτσι οργάνωσε ένα υπέρλαμπρο πάρτι σε γνωστό bar restaurant της Αθήνας.

Σάκης Τανιμανίδης: Απαντά σε όσους δεν πίστεψαν ότι είχε κορωνοϊό

Με την παρουσία τους την τίμησαν, μεταξύ άλλων, η κουμπάρα της, Μαρίνα Βερνίκου, η κολλητές φίλες της Κλέλια Ανδριολάτου και Βάσια Κωσταρά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Τζων Καγιούλης, ο Ηλίας Μπογδάνος και πολλοί celebrities ακόμη.

Χριστίνα Μπόμπα Το υπέρλαμπρο πάρτι γενεθλίων σε γνωστό στέκι της Αθήνας

Χριστίνα Μπόμπα το υπέρλαμπρο πάρτι γενεθλίων σε γνωστό στέκι της Αθήνας

Χριστίνα Μπόμπα Το υπέρλαμπρο πάρτι γενεθλίων σε γνωστό στέκι της Αθήνας

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα one - shoulder φόρεμα στο χρώμα της μέντας κι έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος ήταν ντυμένος με λευκό παντελόνι και μπεζ πουκάμισο.

«Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! #birthdaygirl #happybirthday» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα κάτω από τη «γενεθλιακή» ανάρτησή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top