Τζούλια Νόβα: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού της από τον Γιάννη Μάρκου

«Δεν αισθανόμουν ασφάλεια με την συμπεριφορά του», είπε το μοντέλο

Μετά από 12 χρόνια σχέσης η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου χώρισαν. Το νεαρό μοντέλο  μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» για τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Τζούλια Νόβα: Ανανεωμένη στη Γλυφάδα μετά τον χωρισμό

Γιάννης Μάρκου - Τζούλια Νόβα

Γι'αννης Μάρκου - Τζούλια Νόβα


«Μπορεί σε όλο αυτό να έχει συμβάλει λίγο και η καραντίνα. Απλώς, επειδή ήμασταν για 1,5 μήνα μέσα στο σπίτι, εγώ ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει. Προσπάθησε να με περιορίσει λίγο και κάπου έσκασε η φούσκα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα από πίσω, τα οποία δεν μπορώ να τα βγάλω προς τα έξω. Πιστεύω ότι το ποτήρι γέμισε και έκανε και ένα φλουπ με το χέρι του ο Γιάννης και το ποτήρι ξεχείλισε και έτσι πήρα την απόφαση. Ότι αισθάνομαι το λέω, είμαι υπερβολικά εκφραστική και όλα αυτά τα χρόνια του έλεγα, αλλά δεν με άκουγε εμένα προφανώς. Δεν άλλαζε και δεν άκουγε…», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Γιάννης Μάρκου: «Δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στην Τζούλια, αλλά δεν την πήρε»

Και πρόσθεσε: «Όταν ένας άνθρωπος αργεί να κάνει πρόταση γάμου σε μια κοπέλα και του έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι λίγο διστακτικός… Εγώ άνοιξα τη συζήτηση για την πρόταση γάμου. Εκεί που έλεγε θέλω να σε παντρευτώ, ερχόταν ένα βράδυ και μου έλεγε εγώ εσένα δεν πρόκειται να σε παντρευτώ... Δεν αισθανόμουν ασφάλεια με την συμπεριφορά του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top