Έτσι σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη το θέμα με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Δεν έχει μιλήσει ακόμα με την κουμπάρα της

Την είδηση που συζητιέται περισσότερο το τελευταίο 24ωρο, αυτή για τη μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα και την καραντίνα, σχολίασε στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη

Η απάντηση της Θεοδωρίδου στις φήμες ότι η κόρη της διέσπειρε τον κορωνοϊό

«Τάσο (σ.σ. Τεργιάκη) θέλω να σε ρωτήσω κάτι για έναν άνθρωπο που με εμένα είναι σαν να… είμαστε μια οικογένεια. Μιλάω για την Νατάσα Θεοδωρίδου, που τώρα το έβλεπα πάλι. Το παίζει το internet παντού. Διάβασα χθες αυτό που ανέβασε μόνη της στη σελίδα της, που ουσιαστικά έδινε μια απάντηση σε αυτά που συζητιούνται το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Εγώ δεν είχα καταλάβει αν αυτό είχε γίνει θέμα, αν είχε βγει προς τα έξω για το κομμάτι με την μεγάλη της κόρη Χριστιάνα. Απάντησαν και οι δύο είδα, εγώ είδα μόνο της Νατάσας, αλλά νομίζω κι ο πατέρας», είπε η Ελένη, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει μιλήσει με την κουμπάρα της.

Άλλοι άνθρωποι! Δείτε τη Θεοδωρίδου και τον Καναράκη 20 χρόνια πριν

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια δήλωσε: «Τι μπορεί να νιώθει ένας γονιός που είναι γνωστός σε μια χώρα και βλέπουν να αδικούν το παιδί του. Δεν ξέρω την περίπτωση δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Νατάσα, αλλά προφανώς που απαντάει δημόσια και ο πατέρας της μικρής, προφανώς έτσι είναι τα πράγματα. Το δέχομαι έτσι όπως το λέει. Σκέφτομαι λοιπόν, οποιοσδήποτε γονιός  όταν αισθάνεται ότι το παιδί του γίνεται στόχος και αδικείται, αισθάνεται αυτό που αισθάνεται προφανώς και η Νατάσα. Λέει “εγώ είμαι η γνωστή της παρέας! Αν εγώ δεν ήμουνα, μπορεί κανείς να μην είχε κάνει τόσο εύκολα θέμα ”. Έτσι το μεταφράζω. Γίνονται και λάθη. Αυτό το ξεκίνησα γιατί δεν ήθελα να το περάσω ντούκου».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top