STAN Αντιπαριώτης: Μόλις κυκλοφόρησε το hit του καλοκαιριού «Δεν Φταις Εσύ»

Δείτε το video clip

STAN Αντιπαριώτης

To νέο καλοκαιρινό hit single του STAN Aντιπαριώτη με τίτλο «Δεν Φταις Εσύ» έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στο επίσημο κανάλι του στο Υoutube! 

Αφού ξεχώρισε αμέσως μέσα από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση από επιλεγμένους σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο τις προηγούμενες ημέρες, έφτασε η στιγμή να απολαύσουμε το νέο κομμάτι οπτικοποιημένο, σε ένα σκηνικό που θυμίζει... καλοκαίρια ξέγνοιαστα, παρέα με φίλους και μουσική που μας ανεβάζει τη διάθεση.

Ο STAN Aντιπαριώτης και ο Στέλιος Λεγάκης είναι οι δημιουργοί αυτού του νέου τραγουδιού. Τόσο η μουσική, όσο και οι στίχοι, του  «Δεν Φταις Εσύ» θα σας ξεσηκώσουν και άλλη μια επιτυχία με τη φωνή του STAN Aντιπαριώτη θα γίνει αγαπημένη μας!

Η παρέα συνεχίζεται... Δύο φίλοι του STAN Aντιπαριώτη συμμετέχουν και στο music video που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης.

Oι τραγουδιστές Αναστάσιος Ράμμος και Χρήστος Ζώτος γίνονται «μέλη της μπάντας», αλλά και της παρέας του δημοφιλούς καλλιτέχνη. 

Η νέα επιτυχία «Δεν Φταις Εσύ», η οποία θα μας συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι, κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music Records.

Βρείτε το «Δεν Φταις Εσύ» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://orcd.co/stan_de_ftais_esi
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top