Νίκος Βέρτης: Επιτέλους! Ξεκινάει τις εμφανίσεις του!

Πότε κάνει πρεμιέρα ο τραγουδιστής;

Η άρση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού γίνεται σταδιακά και στη χώρα μας και μετά το άνοιγμα των χώρων της εστίασης, η Κυβέρνηση έδωσε το «πράσινο φως» και στα κλαμπ και τα νυχτερινά κέντρα ν’ ανοίξουν τις πόρτες τους στου θαμώνες τους από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Νίκος Βέρτης – Amir: Ενώνουν τις φωνές τους και υμνούν τον έρωτα!

Ο πρώτος καλλιτέχνης που κάνει πρεμιέρα είναι ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος, όπως όλοι άλλωστε, είχε διακόψει ξαφνικά λόγω πανδημίας τις εμφανίσεις του.

Νίκος Βέρτης: Προσωρινή διακοπή εμφανίσεων λόγω κορωνοϊού

Η πρεμιέρα του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Ιουνίου στο ΥΤΟΝ.

Το εντυπωσιακό νυχτερινό κέντρο μάλιστα, θα έχει ανοιχτή την οροφή του χαρίζοντας έτσι, μοναδικές καλοκαιρινές ελληνικές βραδιές στο κοινό της Αθήνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ στο YTON the music show! Από το Σάββατο 13 Ιουνίου έρχονται για να μας αιφνιαδιάσουν σε μια σούπερ καλοκαιρινή διάθεση! Ο πιο εντυπωσιακός χώρος καθ’ ομολογίαν το YTON ανοίγει την οροφή του κάνοντάς το στην πράξη το πιο καλοκαιρινό show. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)! Μαζί τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη κάτω από τα αστέρια στο YTON the music show, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας! Νικηφόρος, Ελευθερία Ελευθερίου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χάρις Σάββα, Έλενα Παπαπαναγιώτου και οι δυναμικοί Decho... Ο Νεκτάριος Μαλλάς και ο Αντώνης Μερακλής είναι η ανατριχιαστική πινελιά στο πρόγραμμα!⁠ Έναρξη Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένες εμφανίσεις!⁠ #NikosVertis #YTONthemusicshow #Summer #ExtendedVersion #LiveShow⁠ ⁠ #Vertis #YTON #nvertis #Opening #Athens #Night @ytonthemusicshow @nvertis @nikiforos_vithoulkas @eleftheria_elle @vangelis_m_kakouriotis @CharisSavva @MorfoulaIakovidou @ElenaPapanayiotou⁠ @decho.official #Nikiforos #EleftheriaEleftheriou #VaggelisKakouriotis #CharisSavva #MorfoulaIakovidou #Decho #ElenaPapapanagiotou⁠ Πληροφορίες/Κρατήσεις ☎️ 210 3453139⁠ Online Reservations: www.nikosvertis.com/reserve.php

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis) on

«Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ στο YTON the music show! Από το Σάββατο 13 Ιουνίου έρχονται για να μας αιφνιαδιάσουν σε μια σούπερ καλοκαιρινή διάθεση! Ο πιο εντυπωσιακός χώρος καθ’ ομολογίαν το YTON ανοίγει την οροφή του κάνοντάς το στην πράξη το πιο καλοκαιρινό show. Τα εντυπωσιακά σκηνικά, τα καλοστημένα μπαλέτα, οι πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη σε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)! Μαζί τραγουδάμε όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη κάτω από τα αστέρια στο YTON the music show, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα στο κέντρο της Αθήνας! Νικηφόρος, Ελευθερία Ελευθερίου, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χάρις Σάββα, Έλενα Παπαπαναγιώτου και οι δυναμικοί Decho... Ο Νεκτάριος Μαλλάς και ο Αντώνης Μερακλής είναι η ανατριχιαστική πινελιά στο πρόγραμμα!⁠ Έναρξη Σάββατο 13 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένες εμφανίσεις!⁠», αναγράφεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top