Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ζεϊμπέκικο και η φόρμα που θυμίζει «Casa De Papel»

Γιατί μιλούν όλοι για το νέο του τραγούδι «Αθήνα Μου»;

Μέσα από ένα ιδιαίτερο τραγούδι, γεμάτο εικόνες από μία άλλη, αγαπημένη, εποχή και συμβολισμούς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να φέρει την «επανάσταση» και να κάνει το «Αθήνα Μου», όχι μόνο επιτυχία, αλλά και ένα τραγούδι για το οποίο μιλάνε όλοι!

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, χωρίς να επαναπαύεται στις δάφνες του, τόλμησε με το νέο του single, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, να επαναφέρει στο μουσικό προσκήνιο το καλό λαϊκό τραγούδι και το βαρύ ζεϊμπέκικο και, μάλιστα, σε μία εποχή που, παγκοσμίως, κυριαρχεί ο ραπ/τραπ ήχος.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το νέο του τραγούδι έχει τίτλο «Αθήνα Μου»!

Τόσο το ίδιο το τραγούδι, που έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος, όσο και το music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, συντελούν στην επανάσταση που φέρνει, με μοντέρνο τρόπο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γεφυρώνοντας το σήμερα με το DNA και τις ρίζες μας.

Το κινηματογραφικό σκηνικό μας μεταφέρει στην Αθήνα μίας άλλης εποχής, στα θρυλικά στέκια όπου μεγαλούργησαν μεγάλες μορφές της ελληνικής μουσικής, όπως ο Τσιτσάνης και η Μοσχολιού. Εκεί, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φορώντας φόρμα όπως και οι πρωταγωνιστές του «La Casa De Papel», ένα ένδυμα - σύμβολο του «απλού» λαού, της εργατιάς και με νέο look, ξυρισμένος και με πιο μακρύ μαλλί, εμφάνιση που σε πολλούς θύμισε τον Χοακίν Φίνιξ στην ταινία «Jocker», βγάζει τον καημό της ψυχής του χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Με το «Αθήνα Μου», ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik τολμούν και φέρνoυν ξανά στο σήμερα ένα «καθαρόαιμο» λαϊκό τραγούδι, παλιάς κοπής και σύγχρονης αντίληψης. Και ο κόσμος φαίνεται πως τέτοια ακούσματα τα έχει ανάγκη… Γι’ αυτό και το «Αθήνα Μου» έγινε viral στα social media και βρέθηκε αμέσως στο no1 των τάσεων του YouTube, θέση που μήνες τώρα μονοπωλούν οι καλλιτέχνες της ραπ/τραπ σκηνής και παραμένει «καρφωμένο» εκεί εδώ και τέσσερις ημέρες, «αγγίζοντας» ήδη τα 2 εκατομμύρια views και συνεχίζει…

*Το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου», αυτή την εβδομάδα το ακούμε αποκλειστικά στον ΔΡΟΜΟ 89,8!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top