Οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρεις των ταξιδιών, καθώς έχουν επισκεφτεί πολλές μακρινές και εξωτικές χώρες, αλλά και εγχώριους όμορφους προορισμούς. Όμως λόγω της καραντίνας, το όμορφο ζευγάρι «πάγωσε» για λίγο το αγαπημένο τους χόμπι.
Έτσι, μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων, αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο την Αθήνα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και να περάσουν ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο σε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων.
Όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, η εξόρμησή τους έγινε στην όμορφη Σίφνο, όπου τον Σεπτέμβριο του 2018 ένωσαν τις ζωές τους, πραγματοποιώντας τον γάμο τους.
H μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές φωτογραφίες από τη βόλτα της, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της που βρίσκεται στο νησί.