Σπυροπούλου: Γιατί έχει σκεφτεί να ηχογραφήσει κάποιους ανθρώπους;

Τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει;

Τη θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Η «φαρμακερή» ατάκα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Μαρία Μπακοδήμου

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Κωνσταντίνα έκανε έναν μικρό απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία της στην τηλεόραση, ενώ εξέφρασε μια πικρία για κάποιους ανθρώπους από διάφορες εκπομπές που άλλα της έλεγαν στο τηλέφωνο και άλλα δήλωναν μπροστά στην κάμερα.

Χριστίνα Παππά: «Η Σπυροπούλου είναι αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο»

«Μπορεί ο χαρακτήρας μου να είναι παρεξηγήσιμος, καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα. Αλλά άμα με μάθεις λες "αυτό είναι"», είπε αρχικά και στη συνέχεια ανέφερε ότι έχει σκεφτεί να τους ηχογραφήσει:«Πλέον είμαι στην τηλεόραση 8 χρόνια. Όλα μες στη ζωή είναι, καλά νιώθω. Επειδή πολλοί μου στέλνουν ηχητικά μηνύματα και μετά βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση -δε μιλάω για τους φίλους μου- καμιά φορά λέω μήπως πρέπει να πάω σε καμιά εκπομπή να τα δημοσιεύσω... Χίλια δυο! Με ρωτάει πχ αν θα πάω σε μια εκπομπή, έχω πει πως προτεραιότητα έχει ο Γρηγόρης και μετά στην τηλεόραση κάνει άλλη τοποθέτηση! Δεν είναι ότι καλέστηκα κάπου και δεν έχω πάει».

Η απάντηση της Σπυροπούλου στην Παππά για τον χαρακτηρισμό «αφελής»!

Κλείνοντας, δεν έκρυψε την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση και να κάνει εκπομπή μαγειρικής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top