Γκουντάρας-Κάκκαβα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα δέκα χρόνια γάμου!

Πώς σχολίασε ο δημοσιογράφος το βλέμμα της συζύγου του

Άκρως σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, αφού συμπληρώνουν δέκα χρόνια γάμου

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η υποκρισία και η σπόντα για πρώην συνεργάτιδά του...

Το πρωί της Πέμπτης, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στο «Ευτυχείτε» και για χρόνια δεξί χέρι της Ελένης Μενεγάκη, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφικό ενσταντανέ, από την ημέρα του γάμου του γράφοντας τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σαν σήμερα πριν...1️⃣0️⃣ χρόνια‼️Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσω τώρα το βλέμμα της Ναταλί...💭:’’Βρε καλά κάνω και παντρεύομαι αυτόν τον τύπο δίπλα μου...⁉️⁉️‘’Μωρό μου ελπίζω να σε δικαίωσα✔️Σε ευχαριστώ για όλα και κυρίως για τη στήριξη σου,στο τελευταίο πολύ δύσκολο διάστημα...Προσοχή στα ταίρια σας,υγεία και όλα θα πάνε καλά❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) στις

«Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια‼️Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσω τώρα το βλέμμα της Ναταλί…:’’Βρε καλά κάνω και παντρεύομαι αυτόν τον τύπο δίπλα μου…⁉️⁉️’Μωρό μου ελπίζω να σε δικαίωσα. Σε ευχαριστώ για όλα και κυρίως για τη στήριξη σου,στο τελευταίο πολύ δύσκολο διάστημα…Προσοχή στα ταίρια σας, υγεία και όλα θα πάνε καλά», έγραψε.

Η απίστευτη ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τις πλαστικές επεμβάσεις!

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στον γάμο Γκουντάρα-Κακκαβά είχε συζητηθεί πολύ! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Να θυμίσουμε ότι στον συγκεκριμένο γάμο έκανε η Ελένη Μενεγάκη την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top