Γιορτή της μητέρας: Διάσημες πόζαραν με τα παιδιά και τις μαμάδες τους

Ποια παρουσιάστρια δέχτηκε δίδυμη ανθοδέσμη από τα παιδιά της;

γιορτή της μητέρας

Η μητέρα είναι για τους περισσότερους ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής τους καθώς είναι πάντα εκεί και ξέρει να συγχωράει όλα τα λάθη.

Έτσι λοιπόν πολλές διάσημες κυρίες της showbiz τίμησαν τις μαμάδες τους δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media και γράφοντας λόγια αγάπης.

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε τις δικές της ευχές στη μητέρα της στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

 

 

 

H Aλεξάνδρα Παλαιολόγου τίμησε τη μαμά της αναρτώντας  στο facebook της μία φωτογραφία στην οποία οι δυο τους είναι αγκαλιασμένες, γράφοντας στη λεζάντα:

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!! Χρόνια πολλά και στη δική μου που είναι ο, τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου!!Η φωτό είναι πριν 30 χρόνια τότε που είμασταν και δυο φυσικές μελαχρινές!!!» έγραψε στη λεζάντα η αγαπημένη ηθοποιός.

Και η Ελεονώρα Μελέτη γιορτάζει μιας και πριν από δύο χρόνια η Αλεξάνδρα την έκανε μητέρα. Η παρουσιάστρια όμως θυμήθηκε και τη δική της μητέρα και δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία, της κορούλας της με τη γιαγιά της.

«Να μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία της ημέρα. Η έννοια «μαμά» για μένα χωρίς καμία λέξη. Εδώ βλέπουμε τη μητέρα μου, που τις αξίζουν πολλές σελίδες για να την περιγράψω. Θα αρκεστώ όμως στο ειλικρινής άνθρωπος, Καλός άνθρωπος, αυθεντική, παλιά ψυχή, με ήθος, δύναμη, σθένος πραγματικό, καλός καπετάνιος στις πιο μεγάλες φουρτούνες... καλή μητέρα στα καλά κ στα Κάκα της, και  αυτό που την κάνει καλή είναι ο τρόπος που αναγνωρίζει κ διορθώνει τα λάθη της... κανένα από αυτά με πρόθεση, αλλά ανθρώπινα κ αμφότερα διδακτικά... και δίπλα της το πιο σπουδαίο πλάσμα της ζωής μου. Εκείνη που με κάνει να γυρίσω κάθε φορά που ακουω τη λέξη μαμά, κ με κάνει μα νιώθω η δίκη της σούπερ «ήρωιδα». «Μαμά» όταν πονάει, «μαμά» όταν γελάει κ θέλει να μοιραστεί τη χαρά της, «μαμά» όταν δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνη της, «μαμά» όταν κάνει κάτι κ θέλει να τη θαυμάσω, «μαμά» όταν νυστάζει, «μαμά» όταν πεινάει, «μαμά» όταν δεν με βρίσκει με το βλέμμα της... χρόνια πολλά σε όλες της μαμαδες! Της κοιλιάς ή της καρδιάς, όπως και  να έχει, είσαι «μαμά» έγραψε στη λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία της ημέρα. Η έννοια «μαμά» για μένα χωρίς καμία λέξη. Εδώ βλέπουμε τη μητέρα μου, που τις αξίζουν πολλές σελίδες για να την περιγράψω. Θα αρκεστώ όμως στο ειλικρινής άνθρωπος, ΚΑΛΟΣ άνθρωπος, αυθεντική, παλιά ψυχή, με ήθος, δύναμη, σθένος πραγματικό, καλός καπετάνιος στις πιο μεγάλες φουρτούνες... καλή μητέρα στα καλά κ στα Κάκα της, κ αυτό που την κάνει καλή είναι ο τρόπος που αναγνωρίζει κ διορθώνει τα λάθη της... κανένα από αυτά με πρόθεση, αλλά ανθρώπινα κ αμφότερα διδακτικά... κ δίπλα της το πιο σπουδαίο πλάσμα της ζωής μου. Εκείνη που με κάνει να γυρίσω κάθε φορά που ακουω τη λέξη μαμά, κ με κάνει μα νιώθω η δίκη της σούπερ «ήρωιδα». «Μαμά» όταν πονάει, «μαμά» όταν γελάει κ θέλει να μοιραστεί τη χαρά της, «μαμά» όταν δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνη της, «μαμά» όταν κάνει κάτι κ θέλει να τη θαυμάσω, «μαμά» όταν νυστάζει, «μαμά» όταν πεινάει, «μαμά» όταν δεν με βρίσκει με το βλέμμα της... χρόνια πολλά σε όλες της μαμαδες! Της κοιλιάς ή της καρδιάς, όπως κ να έχει, είσαι «μαμά». #happymothersday❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

 

Tρυφερές ευχές και στη δική της μαμά είπε να δώσει μέσα από την προσωπική της φωτογραφία στο facebook και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Η παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες με τις δυο τους γράφοντας στη λεζάντα.

«Αχ μανούλα μου τόσο με βασανίζεις και τόσο σε αγαπώ».

H Eλένη Τσαγκά, παρουσιάστρια μεσημεριανού δελτίου του Star δέχτηκε μία διπλή ανθοδέσμη από τα δίδυμα παιδιά της που της έφτιαξε τη μέρα. 

«Η πιο όμορφη "δίδυμη σύνθεση" της ζωής μου... και μάλιστα αξημέρωτα!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Tη μητέρα της που όπως η ίδια έγραψε είναι το στήριγμά της ευχαρίστησε δημόσια και η Χριστίνα Αλεξανιάν με μία κοινή τους φωτογραφία:

«Να σε χαιρομαι μοναδική, υπεροχη, κουτσουνα και λατρεμένη μαμά μας! Γλυκιά σαν καραμέλα και δυνατή σαν σίδερο που ο χρόνος το σμιλεύει! Κοντα μου σε ολα!!! Στα όμορφα και στα δύσκολα. Αληθινή όσο κανείς και ευαίσθητη όσο ένα φτερό όταν το παίρνει ο αγερας. Σου χρωστάω την ύπαρξη μου, όχι μόνο γιατί με γέννησες, αλλά γιατί με έμαθες από μικρή να πιστεύω στον εαυτό μου. Αιώνια έμπνευση μου, ομορφαίνεις την ζωή όλων μας. Μην ξεχνάς να με ξεματιάζεις. Σε αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top