Ο πρίγκιπας Harry τώρα και στο Netflix: Στο πλευρό του «Τόμας το Τρενάκι»!

Προλογίζει το ειδικό επετειακό επεισόδιο της παιδικής σειράς

Σε έναν διαφορετικό ρόλο, από αυτούς που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα βλέπουμε τον πρίγκιπα Harry, λίγο καιρό μετά το Megxit.

Meghan & Harry: Το νέο τους φιλανθρωπικό ίδρυμα με ελληνοπρεπές όνομα

Ο ίδιος κάθεται χαλαρός και ευδιάθετος στην πολυθρόνα του έχοντας στα χέρια του ένα βιβλίο με τις περιπέτειες του τρένου. «Ο Τόμας το Τρενάκι ήταν ένα παρηγορητικό, οικείο πρόσωπο σε τόσες πολλές οικογένειες τα τελευταία 75 χρόνια - διασκεδάζοντας, εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας παιδιά για σημαντικά ζητήματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες », λέει ο πρίγκιπας Harry στην εισαγωγή του επετειακού επεισοδίου που θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις ΗΠΑ την 1η Μαΐου.

Harry - Meghan Markle: Έκλεισαν τον λογαριασμό τους στο Instagram

 «Σίγουρα έχω υπέροχες αναμνήσεις από όταν μεγάλωνα με τον «Τόμας το Τρενάκι» τότε που με μετέφερε σε νέα μέρη μέσα από τις περιπέτειες του», συμπληρώνει στη συνέχεια.

Στις αρχές Ιανουαρίου, ο πρίγκιπας Harry βιντεοσκόπησε το συγκεκριμένο μήνυμα μιας και επιθυμούσε να τιμήσει με τον δικό του τρόπο να τιμήσει τη συμπλήρωση 75 χρόνων του «Thomas the Tank Engine», της ανθρωπόμορφης ατμομηχανής που πρωταγωνίστησε στη σειρά βιβλίων «The Railway Series» του αιδεσιμότατου Rev. Wilbert Awdry και του γιου του Christopher που άρχισε να εκδίδεται το 1945.

Τα βιβλία ενέπνευσαν τη δημοφιλή παιδική σειρά «Thomas & Friends» , που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1984 στο ITV Network στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το πρώην μέλος των Beatles Ρίνγκο Σταρ ως αφηγητή.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top