Σαρμπέλ: «Είχα όγκο στις φωνητικές χορδές»

«Έκανα αφωνία για 1.5 μήνα», είπε ο τραγουδιστής

Πολύ δύσκολο ήταν το τελευταίο διάστημα για τον Σαρμπέλ.  Ο τραγουδιστής που μας είχε εκπροσωπήσει στην Eurovision το 2007, το πρωί της Τετάρτης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η συγκινητική αποκάλυψη του Σαρμπέλ για τον θάνατο του πατέρα του

«Πριν από δύο χρόνια αρρώστησα. Έβγαλα ένα όγκο στις φωνητικές μου χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθώ για να τον αφαιρέσω. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το πρόβλημα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Από τότε ο λαιμός μου είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό αντιμετώπισα και πάλι πρόβλημα. Ο γιατρός μου μού είπε ότι δε χρειάζεται να χειρουργηθώ, αλλά από τον Ιανουάριο και για 1.5 μήνα έκανα αφωνία».

Στη συνέχεια, ο Σαρμπέλ μίλησε για την κατάσταση στο Λονδίνο λόγω κορωνοϊού μιας και εκεί ζει τα τελευταία χρόνια. «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Φοβόμαστε να πάμε ακόμα και στο σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ πιθανό να πέρασα τον κορωνοϊό γιατί εδώ και τρεις εβδομάδες είχαν έντονο πόνο στο στήθος και μια μικρή δύσπνοια. Θα κάνω το τεστ», συμπλήρωσε.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top