Χριστίνα Λαμπίρη: Δεν πήγε στον γάμο της κόρης της!

Λόγω του κορωνοϊού - Τι είπε η δημοσιογράφος

Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν πήγε στον πολιτικό γάμο της κόρης της, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η πανδημία του κορωνοϊού στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τρίτης.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για τη ζωή στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο, την περίοδο της καραντίνας αλλά και την εγκυμονούσα κόρη της, η οποία μένει στην Πάτρα και πρόκειται να γεννήσει χωρίς εκείνη στο πλευρό της.

Ευχάριστα νέα για τη Χριστίνα Λαμπίρη: Θα γίνει γιαγιά!

«Έχω μαγειρέψει όσο δεν έχω μαγειρέψει σε όλη μου τη ζωή! Αυτό έχω να πω μόνο… είναι η εκδίκηση αυτή, έτσι; Ο σύζυγός μου περιμένει πως και πως να ανοίξουν οι δουλειές, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο, οπότε καταλαβαίνεις τι σημαίνει γι’ αυτόν να είναι εγκλωβισμένος ή περιορισμένος γιατί και τα ρούχα και το εστιατόριο είναι κλειστά, όμως ο ίδιος πηγαίνει στην εταιρεία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κόρη της και στο γεγονός ότι δεν θα είναι στο πλευρό της τη στιγμή της γέννας. «Είναι πολύ περίεργο όλο. Το ζήσαμε από τον πολιτικό γάμο, που είχαμε κανονίσει, τον οργανώναμε, τον φτιάχναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος και οι μετακινήσεις. Οπότε το κορίτσι και το αγόρι παντρεύτηκαν μόνοι. Δεν το είχα φανταστεί έτσι… Επειδή στενοχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πολύ, γιατί το είχαν και εκείνα στο μυαλό τους κάπως, οπότε τους έχω πει ότι στο θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε τρικούβερτο γλέντι. Δεν με προβληματίζει ότι τώρα θα ζει στην Πάτρα. Ξέρω ότι η Μαρίσα επιβιώνει… Ήταν μόνη της έξι χρόνια στην Αγγλία, δεν έχει τέτοια θέματα. Με προβληματίζει η πρώτη περίοδος με το μωρό…».

Όσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Δεν ξέρει κανένας τι θα φέρει το αύριο. Προφανώς μου λείπει η δουλειά, γιατί όλη μου τη ζωή έχω μάθει να εργάζομαι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top