Ειρήνη Τζώρτζογλου: Υπάρχει θυμός για την καθυστέρηση μέτρων στη Βρετανία

Τι είπε η Ελληνίδα νικήτρια του Βρετανικού MasterChef στους Κου Κου

Το 2019 η Ειρήνη Τζώρτζογλου στέφθηκε νικήτρια του βρετανικού MasterChef σε έναν τελικό με μεγάλο ενδιαφέρον αφού διαγωνίστηκαν μόνο γυναίκες.

Μια κρητικιά αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια του βρετανικού MasterChef!

Το πρωί της Τρίτης, η Ελληνίδα σεφ με καταγωγή από την Κρήτη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για την κατάσταση που επικρατεί στη Βρετανία, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η κ. Τζώρτζογλου ανέφερε ότι εδώ και τρεις εβδομάδες έχει τα συμπτώματα του ιού αλλά έμεινε σπίτι και δεν πήγε να κάνει το τεστ επειδή οι εξετάσεις στη Βρετανία είναι δυσεύρετες.

«Γνωρίζω και άλλους ανθρώπους που έχουν τα ίδια συμπτώματα με εμένα αλλά δεν έχουν κάνουν το τεστ για να δουν αν είναι αρνητικοί ή θετικοί. Θεωρούμε ότι τα στατιστικά στοιχεία που μας μεταδίδουν είναι εντελώς λανθασμένα, γιατι μιλούν για τους νεκρούς στα νοσοκομεία και όχι γι΄ αυτούς που έχουν «φύγει» από τη ζωή ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους ή σε οίκους ευγηρίας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κόσμος έχει θορυβηθεί γιατί δεν ξέρει τι να πιστέψει».

Αγωνία για τον Μπόρις Τζόνσον: Πώς κατέληξε στην Εντατική

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι στη ΜΕΘ. «Υπάρχει μία ανησυχία. Βέβαια, οι συνεργάτες του μεταδίδουν ότι όλα είναι καλά. Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμασταν σαν χώρα είναι και έναν πρωθυπουργό στην εντατική».

«Στη Βρετανία υπάρχει θυμός για την καθυστέρηση λήψεις μέτρων. Εμένα μου έστελναν φίλοι μου από την Ελλάδα μάσκες και γάντια γιατί δεν μπορούσα να τα βρω εδώ. Θα ήθελα να σας πω ότι θα ένιωθα πιο ασφαλής αν ήμουν στην Κρήτη αυτή την περίοδο και όχι στη Βρετανία. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα βλέποντας πώς έχετε χειριστεί όλη αυτή την κατάσταση με τον Covid-19», είπε κλείνοντας η κ. Τζώρτζογλου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top