Δείτε τους γονείς του Γιώργου Τσαλίκη - Σε ποιον μοιάζει;

Το τρυφερό μήνυμα στη μητέρα του για τα γενέθλιά της

Τι κι αν έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με τη Δώρα Δημητροπούλου, ο Γιώργος Τσαλίκης δεν ξεχνάει στιγμή τους ανθρώπους που τον έφεραν στη ζωή.

Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε το τεστ για κορωνοϊό - Δείτε τα αποτελέσματα

Πριν από λίγες ώρες ο δημοφιλής τραγουδιστής πόσταρε στο Instagram φωτογραφία με τους γονείς του Ευγενία και Βασίλη. Αφορμή του οικογενειακού ενσταντανέ τα γενέθλια της μητέρας του.

«Σήμερα έχει γενέθλια η γυναίκα που με έφερε στη ζωή! Και τα γιορτάζει ως πρόεδρος της Αντικαρκινικής με αγάπη και προσφορά.
Στείλανε λοιπόν το πρωί 51 κιβώτια τρόφιμα, 50 δοχεία λάδι, 40 κιλά φρέσκα ψάρια, 85 κιλά μήλα, σακιά ζάχαρη και αλεύρι από 25 κιλά το καθένα για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο. Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που αυτές τις δύσκολες μέρες βοηθάνε με όποιο τρόπο μπορούνε ..! Μαμά είμαι περήφανος για σένα! Να τα χιλιάσεις!Και σύντομα να μπορούμε να ζήσουμε στιγμές σαν αυτή πριν 2 μήνες .. όλοι αγκαλιά. Μένουμε σπίτι. Έχουμε πίστη!
Δίνουμε αγάπη. Υγ: οι φωτογραφίες είναι σήμερα το πρωί από το πατρικό μου στη Στυλίδα». σχολίασε.

Τσαλίκης: Τον κούρεψε η σύζυγός του και εκείνος δε σταματά τα πειράγματα

Αργότερα πόσταρε κι ένα βιντεάκι από το σπίτι του, όπου από μακριά γιόρτασαν με τη Δώρα και τα γενέθλια του πατέρα της.

Νομίζουμε ότι ξεκάθαρα ο Γιώργος μοιάζει πολύ… στη μητέρα του!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα έχει γενέθλια η γυναίκα που με έφερε στη ζωη ♥️ ! Και τα γιορτάζει ως πρόεδρος της Αντικαρκινικης με αγάπη και προσφορά ♥️ Στείλανε λοιπόν το πρωί 51 κιβώτια τρόφιμα, 50 δοχεία λάδι , 40 κιλα φρέσκα ψάρια , 85 κιλά μήλα , σακιά ζάχαρη και αλεύρι απο 25 κιλά το καθένα για την Κιβωτό του κόσμου και τον πατέρα Αντωνιο🏡♥️ Μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που αυτές τις δύσκολες μέρες βοηθανε με οποιο τρόπο μπορούνε ..! Μαμα είμαι περήφανος για σένα !🙏🏻 Να τα χιλιασεις !❤️ Και σύντομα να μπορούμε να ζήσουμε στιγμές σαν αυτή πριν 2 μήνες .. όλοι αγκαλιά ♥️ Μένουμε σπίτι 🏡 Έχουμε πίστη ! Δίνουμε αγάπη ♥️ Υγ: οι φωτογραφίες είναι σήμερα το πρωί από το πατρικό μου στη Στυλίδα 🤪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top