Γιάννης Μαρακάκης: Μίλησε πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης του!

Τι έκαναν στο μαιευτήριο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η σύζυγός του, Νίκη Θωμοπούλου, έφερεαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι πριν μερικές ημέρες επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ωστόσο, οι μέρες που διανύουμε λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού είναι πρωτόγνωρες. 

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» το Σάββατο για τη γέννηση της κόρης του κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, αφού μόνο εκείνος επιτρεπόταν να βρίσκεται δίπλα στη σύζυγό του ενώ απαγορευόταν η αποστολή δώρων, λουλουδιών ακόμα και καρτών από συγγενείς για προληπτικούς λόγους. 

Μαρακάκης - Θωμοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης τους!

Παράλληλα, ο Γιάννης Μαρακάκης αποκάλυψε ότι δεν επιτρεπόταν ούτε και στον ίδιο να βγει από το μαιευτήριο, διότι αν έβγαινε δε θα μπορούσε να επιστρέψει στο πλευρό της γυναίκας του.

Έτσι, οι δυο τους δε μοιράστηκαν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ούτε θα τη μοιραστούν σύντομα, προκειμένου να προστατέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη νεογέννητη κορούλα τους. 

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι για εκείνον είναι πολύ δύσκολο να μείνει μέσα στο σπίτι, αφού είναι πολύ δραστήριος σαν άνθρωπος ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον κόσμο στον οποίο ήρθε το μωράκι του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top