Μαρακάκης - Θωμοπούλου: Η πρώτη φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης τους!

Πόσα κιλά γεννήθηκε;

Την πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης της ανήρτησε η Νίκη Θωμοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στους followers της. 

Το κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο στις 16 Μαρτίου και όπως έγραψε η μητέρα του, είναι 4 κιλά και 130 γραμμάρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝟷𝟼.𝟶𝟹.𝟸𝟶𝟸𝟶 - Welcome to this crazy world, lil one 🐣 - Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι 😍 - Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά 🙈και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο - και το πιο σπουδαίο - με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ. Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου! - #lifeisbeautiful 💕 #thinkpositive #wewillgetthroughthis

A post shared by It’s Nicky. ♍️🤷🏻‍♀️🤰🏻 (@nicky_thom) on

«Welcome to this crazy world, lil one. Και μέσα στις δυσκολίες των καιρών γεννιέται πάντα η ελπίδα! Και έχει το πιο ωραίο μπουγελοφατσάκι . Ευτυχισμένη που φέραμε στον κόσμο ένα μοσχαράκι (4.130 κιλά και 57 πόντους!!!) υγιέστατο και (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) πανέμορφο - και το πιο σπουδαίο - με φυσιολογικό τρόπο! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό @dimitriskoleskas και την υπερκαταπληκτική μου μαία @enta_mpaka για τη στήριξη και τη βοήθεια τους τις στιγμές του τοκετού που εξαντλήθηκε το κουράγιο και η επιμονή να συνεχίσω να προσπαθώ. Και φυσικά.. όλα αυτά δε θα τα κατάφερνα χωρίς τον άντρα της ζωής μου.. πιο δυνατός από ποτέ δίπλα μου», γράφει στο  μήνυμα που συνοδεύει την όμορφη φωτογραφία» έγραψε στην ανάρτησή της.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top