Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; Ξανθιά παρουσιάστρια σήμερα! 

Κουκλίτσα και 34 χρόνια πριν

Δείτε για ποιο λόγο η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα»

Λόγω της καραντίνας του κορωνοϊoυ, πολλά είναι τα challenges που κυκλοφορούν στα social media.

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η αγαπημένη της γωνιά στο σπίτι της

Ένα από αυτά στο Instagram, ζητάει από τους χρήστες να δημοσιεύσουν φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία. Μετά από πολλούς celebrities, στο εν λόγω challenge «υπέκυψε» και η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Μένει σπίτι και μαγειρεύει με τον σύντροφό της

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε το μεσημέρι του Σαββάτου μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό, γράφοντας: «Me...🥰 (34 χρονια πριν ...) Τώρα η αλήθεια είναι πως με την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει χαθεί αυτή η μαγεία του...ξεφυλλίζω άλμπουμ ... Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό όμως… Ξέρετε αυτό το αίσθημα που νιώθουμε ξεφυλλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ, γεμάτο αξέχαστες στιγμές...φαντάζομαι πολλοί από σας το χετε κάνει αυτές τις μέρες...😙 #menoumespiti».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me...🥰 (34 χρονια πριν ...) Τώρα η αλήθεια είναι πως με την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει χαθεί αυτή η μαγεία του...ξεφυλλίζω άλμπουμ ... Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό όμως… Ξέρετε αυτό το αίσθημα που νιώθουμε ξεφυλλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ, γεμάτο αξέχαστες στιγμές...φαντάζομαι πολλοί από σας το χετε κάνει αυτές τις μέρες...😙 #menoumespiti Λίγο ακόμα υπομονή ...🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top