Σίσσυ Χρηστίδου:Τι την έκανε να πει ότι «είναι σίγουρα το τέλος του κόσμου»

Η παρουσιάστρια είναι κλεισμένη σπίτι της λόγω της επιδημίας του Covid-19

Εδώ και μερικές μέρες όλοι μας βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον περιορισμό, αφού οι Αρχές έκαναν έκκληση να απομονωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μην εξαπλωθεί περισσότερο ο νέος κορωνοϊός, ο οποίος έχει αποβεί μοιραίος για πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως, αλλά και για έξι, μέχρι στιγμής, Έλληνες.

Στα σπίτια τους βρίσκονται και οι περισσότεροι Έλληνες celebrities, οι οποίοι μάλιστα, μέσω των social media, προσπαθούν να δώσουν το καλό παράδειγμα στους θαυμαστές τους και να τους παροτρύνουν να «Μένουν Σπίτι».

Βίκυ Καγιά: Αισιόδοξη για τον κορωνοϊό - Νέα επεισόδια στο Shopping Star

Το ίδιο κάνει και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είναι κλεισμένη στο σπίτι της μαζί με τους δύο γιους της και περνάει τον χρόνο της κάνοντας διάφορα πράγματα.

Σήμερα όμως, μας εξέπληξε με ένα βίντεο που δημοσίευσε! Ο λόγος ήταν ότι γυμναζόταν στον διάδρομο! Πριν λίγες μέρες, η ίδια τρόλαρε τη Δέσποινα Βανδή που γυμναζόταν στο σπίτι της, ενώ εκείνη έτρωγε, αλλά τώρα φαίνεται πως η παρουσιάστρια το... έριξε στη γυμναστική! 

Σίσσυ Χρηστίδου: Τρολάρει τη Βανδή που γυμνάζεται!

«Είναι το τέλος του κόσμου τελικά, αφού συμβαίνει αυτό. Τι άλλο θα μας βρει; Πείτε μου!», ακούγεται να λέει λαχανιασμένη στο Instastory της!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top