Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμα της για όσα ζούμε με τον κορωνοϊό

«Όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη!»

Η έκπληξη που έκαναν στην παρουσιάστρια οι συνεργάτες της στο «Still Standing» για τα γενέθλιά της

Όπως όλοι μας, έτσι και η Μαρία Μπεκατώρου έχει επηρεαστεί από όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με την εξάπλωση του κορωνοϊού

Τόσο τα γυρίσματα του «Still Standing» όσο και του «Your Face Sounds Familiar» έχουν σταματήσει, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους followers της στο Instagram, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

«Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς… Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν…Δεν το υπολόγισες…Δεν εκτίμησες σωστά…Και ότι έβλεπες στις ταινίες κι θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου!Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις…Σε πρόλαβαν τα γεγονότα.

Κι όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη.Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες,σήμερα φαντάζουν πολύτιμα…Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί,είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει.Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία,οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι! Υπομονή.Κουράγιο.Δύναμη. Με αγάπη Μαρία», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς... Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν...Δεν το υπολόγισες...Δεν εκτίμησες σωστά...Και ότι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου!Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις...Σε πρόλαβαν τα γεγονότα.Και όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη.Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες,σήμερα φαντάζουν πολύτιμα...Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί,είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει.Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία,οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι!Υπομονή.Κουράγιο.Δύναμη. Με αγάπη Μαρία

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top