Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καβαλημένος - Είχε μέσο!»

Λαζόπουλος-Σταυροπούλου δέχθηκαν τα πυρά της σπουδαίας ηθοποιού

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Κατερίνας Ζιώγου, της «Ντορίτας» του «Ντόλτσε Βίτα», η τηλεοπτική της μητέρα Άννα Παναγιωτοπούλου έδωσε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην όχι και τόσο καλή συνεργασία που είχε με τον Θανάση Ευθυμίαδη, στον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και στις υποκριτικές δυνατότητες της Βίκυς Σταυροπούλου!

Πέθανε ηθοποιός από τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» - Ήταν μόλις 49 ετών!

Όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που είχε με τον Θανάση Ευθυμιάδη στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega, η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολίασε πως: «Mεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δε χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση».

Άννα Παναγιωτοπούλου για Κατερίνα Ζιώγου: «Τη λάτρευα κι εκείνη εμένα»

Στη συνέχεια χαρακτήρισε… πονηρό τον Λάκη Λαζόπουλου, ενώ εξομολογήθηκε ότι τον έχει χαστουκίσει δημόσια!

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό για την Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US, η αντίδραση της ήταν απίστευτη: «Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δε θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top