Καρράς - Πλούταρχος: Ολοκληρώνονται νωρίτερα οι εμφανίσεις λόγω κορωνοϊού

Τι αναφλερει η σχετική ανακοίνωση

Βασίλης Καρράς - Γιάννης Πλούταρχος

Τον φετινό χειμώνα ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος ένωσαν τις φωνές τους έχοντας στο πλευρό τους την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» ολοκληρώνονται νωρίτερα, λόγω του κορωνοϊού. Η σχετική ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο προσωπικό προφίλ του Γιάννη Πλούταρχου στο Facebook.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Ιερά Οδό και με πολλές sold out παραστάσεις, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Έλλη Κοκκίνου και η Κατερίνα Στικούδη ολοκληρώνουν νωρίτερα τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.
Η επιχείρηση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την αύξηση των διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) στη χώρα μας, εναρμονίζεται με το γενικότερο κλίμα για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας, πιστεύοντας ότι προέχει η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων.
Ο όμιλος Μαροσούλη-Κοταρίδη και οι καλλιτέχνες, ευχαριστούν θερμά το κοινό που τους υποστήριξε όλους αυτούς τους μήνες και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια και δύναμη».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top