Κώστας Βουτσάς: Ποιο ήταν το πραγματικό του επίθετο;

Πήρε το όνομά του στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού του!

Μπορεί να έκανε τεράστια επιτυχία και να αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο με το όνομα Κώστας Βουτσάς, αλλά το οικογενειακό επίθετο του αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης ήταν Κώστας Σαββόπουλος! 

Κώστας Βουτσάς: Ο τελευταίος θεατρικός του ρόλος λίγο πριν τον θάνατό του!

Σύμφωνα με τη «Μηχανή του Χρόνου» ο ηθοποιός θα λεγόταν Κώστας Σαββόπουλος. 

Το «Βουτσάς» καθιερώθηκε από τον παππού του, που ήταν βαρελοποιός. Έφτιαχνε βαρέλια, που τότε τα έλεγαν «βουτσιά» και έτσι δημιουργήθηκε το επίθετο που κράτησε ο ηθοποιός και στη δουλειά του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, όταν ξεκίνησε την καριέρα του, κάποιος θιασάρχης του πρότεινε να αλλάξει το επίθετό του και να το κάνει Βέσελης, αλλά ο ηθοποιός αρνήθηκε.

Κώστας Βουτσάς: Οι γυναίκες της ζωής του, οι γάμοι και τα τέσσερα παιδιά

Η συγκινητική ιστορία με τον αδελφό του

Ο Κώστας Βουτσάς έχει χάσει έναν μεγαλύτερο αδελφό που είχε το όνομα Κώστας, από δάγκειο πυρετό, μια μόλυνση που εξαπλώνεται μέσω των κουνουπιών. 

Το αγοράκι ήταν 6 ετών και όταν ο ηθοποιός ήρθε στη ζωή, πήρε το όνομα Κώστας προς τιμήν του χαμένου του αδελφού, που ποτέ δεν γνώρισε....

Ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών από λοίμωξη του αναπνευστικού τα ξημερώματα της Τετάρτης, ύστερα από μάχη 19 ημερών που έδωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top