Ιβάν Σβιτάιλο: «Ξεκινάει ένα άλλο ταξίδι τώρα που έγινα μπαμπάς!»

Όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στο Star.gr

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Moby Dick», της μουσικής θεατρικής παράστασης σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τη μοναδική, πρωτότυπη μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου, το Star.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο «Παλλάς» όπου συνάντησε από κοντά έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο γνωστός ηθοποιός-χορευτής -κι ένας από τους αγαπημένους των γυναικών!- μίλησε για την τεράστια ευκαιρία που του δίνεται μέσω του «Moby Dick» να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, για τα τηλεοπτικά του και φυσικά για την κόρη του που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες!

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του που πόσταρε ο Ιβάν στο Instagram! /Φωτογραφία Instagram

«Έγινα και μπαμπάς οπότε ξεκινάει ένα άλλο ταξίδι για μένα πλέον… είναι ωραίο που συμπίπτουν και το ένα και το άλλο» είπε ο Ιβάν, αναφερόμενος στην κορούλα του, ενώ απάντησε και στο αν θα την έφερνε να δει την παράσταση. «Είναι πολύ μικρή ακόμα… Όταν μεγαλώσει μπορεί να παίζω τον Αχάβ!» είπε γελώντας.

Σκηνή από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

«Συνεχίζω με το “Γυναίκα χωρίς όνομα”, κάποια στιγμή τελειώνει αυτό… μιλάω για κάποια πράγματα στο μέλλον, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα» δήλωσε για τα τηλεοπτικά σχέδια.

Να ζήσουν! Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Με τον Θοδωρή Βουτσικάκη στη σκηνή του «Παλλάς»

Όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε με ενθουσιασμό για τον θεατρικό του «πατέρα», τον Γιάννη Κακλέα. «Συνεχίζω κι εργάζομαι με τον Γιάννη κι ήταν ευκαιρία μέσα από το έργο να γνωρίσω και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Δε συμβαίνει συχνά να είσαι σε μια παράσταση όπου ο δημιουργός είναι παρών και καθοδηγεί με έναν τρόπο όλο τον θίασο, παράλληλα με τον σκηνοθέτη» τόνισε για τη συμμετοχή του στο «Moby Dick».

Το «Moby Dick - The Musical» κάνει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Παλλάς».

Κάμερα/Μοντάζ: Λαμπρινή Μπεστεμιώτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top