Αυτοκτονία γνωστής παρουσιάστριας: Το μήνυμα που έλαβε του Αγ. Βαλεντίνου

Την βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά η οικογένειά της

Η Caroline Flack

Σοκ στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και τον χώρο των media εν γένει, έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας της γνωστής παρουσιάστριας Caroline Flack.

Η πρώην παρουσιάστρια του δημοφιλούς ριάλιτι σόου «Love island» βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της από την οικογένειά της, η οποία είχε ανησυχήσει καθώς δεν είχε επικοινωνία μαζί της.

Νεκρή μέσα στο σπίτι της 40χρονη παρουσιάστρια

Η Flack είχε επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία μετά από ένα χρονικό διάστημα που πέρασε στο Λος Άντζελες και αφού είχε αφήσει τη θέση της ως παρουσιάστρια του σόου Love Island.

Η αυτοκτονία της ήρθε λίγες ώρες μετά από ένα ερωτικό μήνυμα στο Instagram από τον φίλο της, Lewis Burton, που έλεγε «Χρόνια πολλά για τον Άγιο Βαλεντίνο, σε αγαπώ». Η ίδια στη συνέχεια, είχε αναρτήσει στον λογαριασμό τις τέσσερις φωτογραφίες με τον σκύλο της.

Το μήνυμα του Lewis Burton στην Caroline Flack, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου / Πηγή: Instagram

Η Flack επρόκειτο να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 4 Μαρτίου, κατηγορούμενη για επίθεση κατά του συντρόφου της, τον περασμένο Δεκέμβριο. Της είχε απαγορευτεί να έρθει σε επαφή μαζί του πριν τη δίκη της.

Μετά το συμβάν, στις 12 Δεκεμβρίου, που άφησε αιμόφυρτο και ελαφρά τραυματισμένο στο κεφάλι τον σύντροφό της, η Flack αντικαταστάθηκε στο ριάλιτι σόου από τη Laura Whitmore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top