Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο στην κόρη της, Λάουρα!

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσει την 5η επέτειο γάμου της

Η Ελένη Μενεγάκη την περασμένη Παρασκευή μπορεί να μην κατάφερε λόγω του καιρού να φύγει για την αγαπημένη της Άνδρο, αλλά μετά το τέλος της εκπομπής βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να ψωνίσει κάποια δώρα για τα παιδιά της. 

Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες τα γενέθλια της Βαλέριας και της Λάουρας, αλλά και της μητέρας της και του συζύγου της, την είχαν ήδη βάλει σε μια μόνιμη κατάσταση... πάρτι.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Youweekly την απαθανάτισε να κάνει τα ψώνια της.

Την Κυριακή, μάλιστα, μαγείρεψε ειδικά για τη μεγάλη της κόρη Λάουρα, αφού της είχε ήδη υποσχεθεί ένα μικρό πάρτι για το οποίο θα έκανε εκείνη όλες τις ετοιμασίες σε φαγητά και γλυκά. Εκτός από αυτό, όμως, η Ελένη είχε φροντίσει να αγοράσει το δώρο της κόρης της σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και αξεσουάρ και φαίνεται πως στην αρχή ήταν αναποφάσιστη βλέποντας την πληθώρα των προϊόντων, για τα οποία ζητούσε πολλές φορές και τη γνώμη των υπαλλήλων. 

Πολλοί, πάντως, από τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου τη σταμάτησαν για να της μιλήσουν!

Η Ελένη, όμως σε λίγες μέρες θα γιορτάσει την 5η επέτειο γάμου της με τον Μάκη Παντζόπουλο και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top