Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης! 

Έγκυος η σύντροφός του Λένα Δροσάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life» η σύντροφός του Λένα Δροσάκη, περιμένει το πρώτο τους παιδάκι

Απόδραση στο Παρίσι για Μπουρδούμη- Δροσάκη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πελαργός έρχεται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, με το ζευγάρι να έχει τρελαθεί που θα αποκτήσει μωράκι. Μάλιστα, το γεγονός της εγκυμοσύνης επιβεβαιώνει η απόφαση της ηθοποιού να μην πρωταγωνιστεί τελικά στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπως είχε ήδη ακουστεί.

Δείτε τους γονείς του Αλέξανδρου Μπουρδούμη – Σε ποιον μοιάζει ο ηθοποιός;

Την περασμενη εβδομάδα το ζευγάρι βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Τρεις Αδερφές» στο Θέατρο Βεάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η σχέση των δύο ηθοποιών έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, με την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο περασμένο Φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα».

Πρόσφατα καλεσμένος στο «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, ο Αλέξανδρος είχε πει για τη σύντροφό του. «Είμαι 43 και βρήκα τον άνθρωπο μου. Ορκίζομαι. Κάποια στιγμή θα σε βρει το καλό. Δύσκολα θα εκφραστώ, αλλά τώρα είναι πολύ όμορφα. Την θαυμάζω και την θαύμαζα και σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί, αλλά το εύχομαι για το μέλλον. Νομίζω πως θα θέλει και αυτή. Η γνωριμία μας έγινε μέσω φίλου, αυτά προκύπτουν. Είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Λογικό η γυναίκα της ζωής του να γίνει και… μητέρα του παιδιού του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top