Η συγκινητική φωτογραφία του Άγγελου Μπράτη και το «αντίο»!

Για τους δύο συναδέλφους του που «έφυγαν»...

Δείτε όσα είπε ο γνωστός σχεδιαστής για την προσωπική του ζωή

Με μια πολύ συγκινητική φωτογραφία αποχαιρέτησε ο Άγγελος Μπράτης τον μεγάλο σχεδιαστή Γιάννη Τσεκλένη που «έφυγε» πριν από λίγα 24ωρα.

Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM, μοιράστηκε με τους followers του φωτογραφία όπου ποζάρει δίπλα στον Γιάννη Τσεκλένη, αλλά και τη Σοφία Κοκοσαλάκη που «έφυγε» τον περασμένο Οκτώβριο στα 47 της.

Μπράτης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας Μαρίας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αντίο Κε. Τσεκλένη... Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη. #tseklenis #sophiakokosalaki #angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANGELOS BRATIS (@angelosbratis) στις

«Αντίο Κε. Τσεκλένη…Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας. Ένας άνθρωπος πολυτάλαντος με βαθειά γνώση γύρω από την μόδα σε κάθε επίπεδο. Γενναιόδωρος και ανοιχτόμυαλος πέρα από κάθε σύνορο. Τον πίνακα που μου χαρίσατε θα τον προσέχω και κάθε φορά που θα τον κοιτάζω θα μου θυμίζει εσάς ως Άνθρωπο και την δημιουργική σας δύναμη». έγραψε ο Άγγελος Μπράτης στη λεζάντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top