Irina Shayk: Μιλά πρώτη φορά για τον δύσκολο χωρισμό με τον Cooper

«Κάποιες ημέρες ξυπνάω και καταρρέω... »

Σχεδόν επτά μήνες μετά τον χωρισμό του Bradley Cooper και της Irina Shayk, το πανέμορφο μοντέλο «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά για τις δύσκολες μέρες που πέρασε.

Η 34χρονη καλλονή έδωσε συνέντευξη στη βρετανική Vogue και μίλησε για το πώς είναι τώρα η ζωή της χωρίς εκείνον στο πλευρό της.

Η Irina Shayk μόλις "παραδέχτηκε" το ειδύλλιο Lady Gaga - Bradley Cooper;

«Νομίζω ότι σε όλες τις σχέσεις -είναι άλλωστε στη φύση του ανθρώπου – να κρατάει τις καλές από τις κακές στιγμές. Δύο καλοί άνθρωποι άλλωστε δε σημαίνει πως θα γίνουν και το τέλειο ζευγάρι», λέει και συνεχίζει: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που με τον Bradley γνωριστήκαμε και μοιραστήκαμε τόσα πολλά. Η ζωή χωρίς εκείνον είναι πλέον σε νέα βάση».

Δε δίστασε να πει, μάλιστα, ότι έχουν υπάρξει και δύσκολες μέρες: «Είναι δύσκολο να ισορροπήσεις μεταξύ ανύπαντρης μητέρας και σκληρά εργαζόμενης γυναίκας. Πιστέψτε με είναι κάποιες μέρες που ξυπνάω το πρωί και λέω: “Ω, Θεέ μου, δε ξέρω τι να κάνω και καταρρέω”».

Τον Ιούνιο του 2019 το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, μετά από τεσσεράμισι χρόνια σχέσης και την απόκτηση μίας κόρης, της Lea, η οποία σήμερα είναι δυο ετών!

«O Bradley Cooper άφησε έγκυο τη Lady Gaga» - H εκρηκτική χημεία τους

Λίγο καιρό πριν τον χωρισμό, το ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί στα Oscar. Ο Cooper είχε στο πλευρό του και τη μητέρα του ενώ οι φήμες για παράνομο δεσμό με τη Lady Gaga οργίασαν απο τη στιγμή που ανέβηκαν και ερμήνευσαν μαζί στη σκηνή το «Shallow».

Cooper - Shayk: Η μαμά του ηθοποιού μάλλον «έβαλε» το χέρι της στον χωρισμό

Ακολούθησε η ανακοίνωση του χωρισμού του Bradley με την Irina, ενώ η σχέση του με την τραγουδίστρια διαψεύστηκε. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top