Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έδωσα στον γιο μου το όνομα του αδερφού που έχασα»

Εξομολογήθηκε ότι γίνεται 50 ετών!

Τη δεκαετία του ’90 ήταν μία από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της ποπ/έντεχνης μουσικής σκηνής.

Η Ελένη Πέτα -που είχαμε καιρό να ακούσουμε- μίλησε για την καθημερινότητά της με τον γιο της, το χαμό του αγαπημένου της αδερφού ενώ αποκάλυψε την ηλικία της αφήνοντας τη Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοικτό!

Ελένη Πέτα: Σπάνια έξοδος-Δείτε πώς είναι σήμερα

Από εμφάνιση της τραγουδίστριας την άνοιξη του 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πολύς κόσμος που με συναντάει στο δρόμο με ρωτά αν τα παράτησα. Ζούμε σε μία εποχή της εικόνας, εγώ σαν ιδιοσυγκρασία ζω σε μία άλλη εποχή που δεν υπήρχαν τα σόσιαλ μίντια και δεν βρίσκω τον λόγο να εμφανιστώ για να θυμίσω ότι υπάρχω…» είπε η ταλαντούχα τραγουδίστρια.
«Δεν είχα ποτέ θέμα με τον χρόνο. Σε λίγες μέρες, 26 Ιανουαρίου γίνομαι 50» εξομολογήθηκε προκαλώντας την έκπληξη του πάνελ!

Η Ελένη μίλησε και για τον πανικό της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, ενώ συγκίνησε όταν εκμυστηρεύτηκε για το όνομα του γιου της. «Ο γιος μου ο Νίκος είναι 7,5 χρονών. Του έδωσα το όνομα του αδερφού μου που τον έχασα το 1993. Με τον άντρα μου δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά με κέρδισε μέρα με τη μέρα. Ο Κώστας με στήριξα όταν έμεινα έγκυος στα 42, δεν είναι εύκολο για μία γυναίκα, είχα πανικοβληθεί!» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top