Μαρία Κανελλοπούλου: «Το μεγάλο κενό στη ζωή μου είναι ένα παιδί»

Όσα εξομολογήθηκε η «Τασία» από το «Καφέ της Χαράς»

Η Μαρία Κανελλοπούλου έχει αγαπηθεί από τους ρόλους της τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Η τηλεοπτική «Τασία» από το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε την καρδιά της στη Φαίη Σκορδά και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έζησε μεγάλους έρωτες, χωρισμούς και χαρές και γενικότερα ό,τι συνεπάγεται μία σχέση. «Έχω συμβιώσει πολλά χρόνια με ανθρώπους. Δεν είμαι κατά του γάμου, ποτέ δεν είπα δε θα παντρευτώ, γιατί από πάρα πολύ νωρίς ήξερα ότι έρχεται η ζωή και ανατρέπει τα "πάντα" και τα "ποτέ". Ας πούμε εγώ έμεινα ορφανή 10, 11 χρόνων. Οπότε αυτό ήταν ένα τρομερό μάθημα ζωής. Αυτό που νομίζεις ότι οι άνθρωποι που αγαπάς, η μάνα σου, ο πατέρας σου, θα είναι πάντα εκεί μαζί σου. Οπότε το ποτέ και το πάντα ήταν στη ζωή μου πάντα από πολλά ερωτηματικά», δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρω1νό».

«Μεγάλο κενό στη ζωή μου είναι το γεγονός ότι δεν απέκτησα παιδί»

Μπορεί η Μαρία Κανελλοπούλου να έζησε μία γεμάτη ζωή, αλλά αυτό που της λείπει είναι παιδί. «Δεν έτυχε να αποκτήσω ένα παιδί που θα ήθελα να έχω. Οι συνθήκες της υιοθεσίας ουσιαστικά απέκλειαν ανθρώπους σαν και εμένα. Τώρα έχουν διευκολυνθεί πάρα πολλά νέα ζευγάρια να αποκτήσουν ένα παιδί που δεν μπορούσαν πριν, αλλά στην εποχή που εγώ ήμουν πολύ πιο νέα και θα μπορούσα, δεν ήταν εύκολο το να προχωρήσω στην υιοθεσία ενός παιδιού. Το άφησα γιατί δε γινόταν».

Βέβαια, η μεγάλη της αδυναμία είναι τα παιδιά της αδερφής της. Μάλιστα, η ανιψιά της έχει αποκτήσει δύο παιδιά που τα έχει σαν εγγόνια της. «Η ανιψιά μου είναι λατρευτός μου άνθρωπος, όταν γεννήθηκε και πήγαινα να τη δω πάθαινα ταχυκαρδία. Μάλιστα, τότε έλεγα ότι αν θα κάνω δικό μου παιδί πρέπει να μοιράσω την αγάπη μου στο παιδί μου και την ανιψιά μου!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top