Νικηφόρος:Θα ήμουν με χάπια & κατάθλιψη αν δεν είχα ασχοληθεί με τη μουσική

Τι είπε για τον χωρισμό του από την επί χρόνια σύντροφό του

Ο Νικηφόρος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του. Ο νεαρός ερμηνευτής σε πρόσφατη συνέντευξή του παραχώρησε στο περιοδικό People ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του. Ο ίδιος δήλωσε πως αν δεν είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μουσική θα ήταν δυστυχής, με χάπια και κατάθλιψη.

Μάλιστα, το 2009 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο X-Factor. «Ο κόσμος ως επί το πλείστον με έμαθε μέσα από τα τραγούδια μου. Οι περισσότεροι δε θυμούνται καν πως ήμουν στο X-Factor. Και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο, διότι σημαίνει πως τα τραγούδια μου αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν. Ο κόσμος με ζει μέσα από τα τραγούδια μου στην καθημερινότητα του. Με ακούει στο αυτοκίνητο, στον δρόμο για τη δουλειά, αλλά και όταν έρθει να με δει στο νυχτερινό κέντρο YTON όπου εμφανίζομαι. Στην ουσία η συμμετοχή μου στο X-Factor δε με ακολούθησε και δεν έδωσε το στίγμα στη μετέπειτα πορεία μου», είπε και πρόσθεσε: «Ο χώρος μας έχει πολλά πάνω και κάτω. Γι’αυτο και είναι απαραίτητο να είσαι προετοιμασμένος και να διαθέτεις γερό στομάχι. Από την άλλη, μου έχουν πει πως όταν είσαι πάνω στο άλογο να χαιρετάς τους πεζούς, διότι αργά η γρήγορα θα κατέβεις».

Ο Νικηφόρος έκανε και έναν σύντομο απολογισμό μιλώντας και για τις συνεργασίες με συναδέλφους του και ποιες είναι αυτές που ξεχωρίζει. «Προσωπικά, έχω να θυμάμαι όμορφες συναντήσεις με συναδέλφους, όπως για παράδειγμα την περσινή μου συνεργασία με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio. Ήταν κάτι απίθανο αυτό που συνέβη, διότι πέρα από αυτά που θεωρώ ότι μου αναλογούσαν, ο Πάνος μού έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα. Και στην τωρινή μου, όμως, συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη περνάω πολύ όμορφα».

Αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την επί χρόνια σύντροφό του

Ο νεαρός τραγουδιστής προτιμά να απασχολεί τα ΜΜΕ με τη δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και μίλησε για τον χωρισμό του από τη μελαχρινή καλλονή.

Ο Νικηφόρος με την πρώην σύντροφό του / φωτογραφία NDP

«Γενικά δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις. Ωστόσο ήμουν για πολλά χρόνια σε μια πολύ όμορφη σχέση, η οποία θα μπορούσε να προχωρήσει και να καταλήξει σε γάμο. Ίσως ήμουν λίγο μικρός για αυτή τη μεγάλη σχέση, η οποία άντεξε στο στρατιωτικό μου, αλλά σχετικά πρόσφατα έληξε. Κακά τα ψέματα, η δουλειά του τραγουδιστή δημιουργεί έξτρα πίεση σε σχέση με κάποια άλλη δουλειά. Και αυτό σου το λέω γιατί δεν υπάρχει ηρεμία αλλά ούτε και ο απαραίτητος χρόνος που χρειάζεται να αφιερώσεις στον άνθρωπό σου για να είσαι εκεί 100%, Με βάση τους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής, θεωρώ πως δεν ήμουν σωστός απέναντι στη σύντροφό μου. Και αυτό γιατί είχε κάποιες άλλες απαιτήσεις και κάποια άλλα «θέλω», τα οποία τη δεδομένη περίοδο δε μπορούσα να της τα καλύψω. Για αυτό θεώρησα τίμιο και  σωστό εκ μέρους μου να αποχωρήσω. Τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας πρέπει να τους κάνουμε ευτυχισμένους και όχι δυστυχείς», δήλωσε ο Νικηφόρος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top