Μπραντ Πιτ: «Το χρωστάω σε σένα αυτό. Σ' αγαπώ!»

Ο λόγος που ευχαρίστησε δημόσια τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Ο Μπραντ Πιτ στα βραβεία “National Board of Review”

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Μπραντ Πιτ παρέλαβε το δεύτερο βραβείο Β΄Ανδρικού Ρόλου το 2020, στην εκδήλωση του “National Board of Review”, βραβεία που απονέμονται κάθε χρόνο, βασισμένα στις προτιμήσεις των ανθρώπων του σινεμά.

Τζένιφερ Άνιστον:Ο Μπραντ, τα δύο διαζύγια και ο λόγος που δεν έγινε μητέρα

Ο ταλαντούχος ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το βήμα και ευχαρίστησε ακόμα ένας συνάδελφό του. Είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος του απένειμε και το βραβείο.

Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν με θέρμη και έγιναν με διαφορά το καλύτερο bromance των φετινών απονομών.

Μήνυσαν τον Brad Pitt για απάτη!

«Ο Μπράντλεϊ έβαλε την κόρη του στο κρεβάτι και ήρθε εδώ για να με βραβεύσει. Είναι αξιαγάπητος. Χάρη σε αυτόν έγινα και πάλι νηφάλιος και κάθε μου ημέρα είναι πιο χαρούμενη από τότε. Σε αγαπάω και σε ευχαριστώ», είπε συγκινημένος ο Μπραντ Πιτ.

Δείτε στο βίντεο το «ευχαριστώ» του Μπραντ Πιτ στον Μπράντλεϋ Κούπερ.

Πριν από μια 20ετία που ο Πιτ είχε μεγάλο εθισμό στο αλκοόλ, ο Κούπερ ήταν από τους ανθρώπους που του στάθηκαν και τον οδήγησαν στο να αλλάξει ζωή και να δει τα πράγματα αλλιώς.

Το δεύτερο κατά σειρά «ευχαριστώ» του γοητευτικού ηθοποιού.

Στις Χρυσές Σφαίρες, ο Μπραντ Πιτ ευχαρίστησε τον συνάδελφό του, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησανί στην ταινία του Ταραντίνο, “Once Upon A Time In Hollywood”.

«Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσω και τον συνέταιρό μου στο έγκλημα, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο» σημείωσε ο πρωταγωνιστής του “Seven” και αναφέρθηκε στο σερί υποψηφιοτήτων χωρίς, όμως αποτέλεσμα, που «στοίχειωνε» τον Ντι Κάπριο μέχρι πριν από μερικά χρόνια.

πηγή: People

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top