Μήνυσαν τον Brad Pitt για απάτη!

Δείτε το βίντεο

 

Σας συλλέξαμε τις πιο hot lifestyle ειδήσεις από την μήνυση κατά του Μπραντ Πιτ μέχρι και τη Ριάνα που παρουσίασε επίδειξη εσωρούχων για γυναίκες με καμπύλες.

Κατηγορούν τον Brad Pitt ότι πούλησε ελαττωματικά σπίτια 

Mήνυση εκαντίον του Μπραντ Πιτ κατέθεσαν κάτοικοι της Νέας Ορλεάνης η οποία χτυπήθηκε πριν από τρία χρόνια από τον Τυφώνα Κατρίνα. Τότε το ίδρυμα του Μπράντ Πίτ κατασκεύασε 150 σπίτια στην περιοχή που επλήγη περισσότερο.

Τα σπίτια τότε πουλήθηκαν σε προσιτές τιμές τώρα όμως οι αγοραστές καταγγέλλουν το ίδρυμα ότι τους πούλησε «ελαττωματικά σπίτια», κάνουν  λόγο για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές, για «παραβίαση του συμβολαίου» και «απάτη». Οι ενάγοντες υποστηρίζουν ότι οι ιδιοκτήτες είναι δέσμιοι δανείων για ακίνητα που έχουν χάσει την αξία τους.

Κούρσα του Μπολτ σε μηδενική βαρύτητα

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσεϊν Μπόλντ για μία και μοναδική φορά δεν μπόρεσε να ελέγξει όχι μόνο τα χρυσά του πόδια αλλά γενικότερα τις κινήσεις του... 

Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος πρωταθλητής επιβιβάστηκε  σε ένα ειδικό Airbus της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος για μία συναρπαστική πτήση και για κάποια δευτερόλεπτα έζησε όχι μόνο πώς είναι οι συνθήκες έλλειψης βαρύτητας αλλά και πώς είναι να πίνεις σαμπάνια σε αυτές.

Όλα αυτά στην παρουσίαση μίας νέας σαμπάνιας της MUMM, που θα μπορούν να την απολαύσουν οι ταξιδιώτες του διαστήματος στο μέλλον. 

Όσο για το τι έγινε στην πτήση, όλοι το διασκέδασαν όπως φαίνεται στο βίντεο.

Η ΡΙΑΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ...ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ

Η Rihanna παρουσίασε το show εταιρείας εσωρούχων για όσες ψάχνουν την εναλλακτική στα σκελετωμένα μοντέλα. "Θέλω οι γυναίκες να ανακτήσουν την ομορφιά τους και να αισθάνονται δυναμικές", δήλωσε για το show της η Ριάννα που έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top