O Brad Pitt και... πέντε πρώην του στον ίδιο χώρο!

Παρέλαση παλιών σχέσεων στις Χρυσές Σφαίρες

Ένα ακόμα βραβείο έβαλε στη συλλογή του ο Brad Pitt την περασμένη Κυριακή, κερδίζοντας αυτό του καλύτερου ηθοποιού για τη ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Quentin Tarantino.

Όμως πέρα από τα αγαλματίδια, ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός -ως γνήσιος καρδιοκατακτητής- έχει και πολλές πρώην στο… βιογραφικό του. 

Πέρα από την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie που απουσίαζε από την τελετή και την Jennifer Aniston, με την οποία όπως δήλωσε ο ίδιος στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών παραμένουν καλοί φίλοι, τέσσερις ακόμη… πρώην τον χειροκρότησαν την ώρα που το σήκωνε!

Μία από αυτές είναι η Gwyneth Paltrow με την οποία γνωρίστηκαν το 1994, στα γυρίσματα της εμβληματική ταινίας «Seven» κι αρραβωνιάστηκαν το 1996. Στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών της ίδιας χρονιάς, ο Brad βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στην ταινία «Twelve Monkeys» και στον ευχαριστήριο λόγο του αποκάλεσε την τότε αρραβωνιαστικιά του «ο άγγελός μου». Xώρισαν έναν χρόνο αργότερα. 

Brad Pitt : «Ήμουν εθισμένος στο αλκοόλ, το έβλεπα σαν απόδραση!»

Μια ακόμα πρώην του Pitt που βρέθηκε βραβεία ήταν η Christina Applegate, με την οποία έβγαιναν για λίγο καιρό το 1989. Σε διάρκεια μιας συνέντευξή της το 2015 στην εκπομπή «Watch What Happens Live», η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι άφησε τον Brad για έναν άλλον άνδρα στα βραβεία των MTV Video Music Awards. 

Πέρα από τις επίσημες σχέσεις του, στα βραβεία είδαμε και δύο πανέμορφες γυναίκες με τις οποίες φήμες τον ήθελαν ζευγάρι. Η πρώτη ήταν η Sienna Miller, με την οποία, σύμφωνα με τη «Sun», φλέρταρε στο αγγλικό μουσικό φεστιβάλ Glastonbury Festival.

Η άλλη ήταν η Charlize Theron, με την οποία το US Weekly τους ήθελε σε τρυφερό τετ-α-τετ τον Ιανουάριο του 2019. Η βραβευμένη πρωταγωνίστρια αρνήθηκε τις φήμες όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top