Brad Pitt : «Ήμουν εθισμένος στο αλκοόλ, το έβλεπα σαν απόδραση!»

«Τα λάθη μου με οδήγησαν σε κάποια σοφία»

Ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς σταρ των τελευταίων τριών δεκαετιών, ο Brad Pitt είχε την τιμή να συνεντευξιάσει έναν ακόμη σπουδαιότερο συνάδελφό του, τον Sir Anthony Hopkins, για λογαριασμό του περιοδικού Interview.

Ωστόσο η μεταξύ τους κουβέντα, έβγαλε… λαβράκι και για τον Brad Pitt που αναφέρθηκε στα λάθη του παρελθόντος κι ότι πλέον έμαθε να τα αφήνει πίσω: «Εκτιμώ τα λάθη, διότι με οδήγησαν σε κάποια σοφία, με οδήγησαν σε κάτι άλλο», εξηγεί. «Δεν μπορείς να την αποκτήσεις χωρίς αυτό... Αλλά δεν γίνεται όλα αυτά να τα θεωρώ ως εύσημα».

Angelina Jolie: «Κρατά» τον Brad Pitt με ένα «σκοτεινό» μυστικό!

Ο Brad Pitt σε απευθείας σύνδεση με το διάστημα

Μάλιστα, μίλησε και τον αγώνα που έδωσε με το αλκοόλ, όπως έκανε παλιότερα κι ο Hopkins. «Το είδα ως μία απόδραση» είπε, προσθέτοντας ότι θεωρούσε το αλκοόλ ως έναν βαθμό «απαραίτητο».

Τα θέματα της ευθύνης, της συγχώρεσης και της αποδοχής είναι σημαντικά για τον Pitt, αφού όπως εξήγησε: «Ζούμε σε μια εποχή που είναι εξαιρετικά επικριτική, όλα γίνονται γρήγορα και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως αναλώσιμοι… Δίνουμε μεγάλη σημασία στο λάθος και όχι στην επόμενη κίνηση, αυτό που κάνει κανείς μετά το λάθος, αυτό είναι που πραγματικά ορίζει ένα άτομο» ισχυρίστηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top