Ο Brad Pitt σε απευθείας σύνδεση με το διάστημα

Ο ηθοποιός βομβάρδισε με ερωτήσεις τον αστροναύτη Νικ Χέιγκ

Απευθείας σύνδεση με το...διάστημα είχε ο Brad Pitt. Συνομίλησε με τον Αμερικανό αστροναύτη ο οποίος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό.

Ο χολιγουντιανός σταρ βομβαρδίζει με ερωτήσεις τον  αστροναύτη Νικ Χέιγκ. Θέλει να μάθει μέσα σε....20 λεπτά τα πάντα για το διάστημα. Ο νέος του ρόλος το επιτάσσει.

Ο Brad Pitt στη νέα του ταινία Ad Astra, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Μεγάλης Βρετάνιας αύριο και την Παρασκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες,  υποδύεται έναν αστροναύτη ο οποίος αναζητά στο διάστημα τον πατέρα του, το πείραμα του οποίου απειλεί το ηλιακό σύστημα.

Ο ηθοποιός μπήκε στον πειρασμό της σύγκρισης με τον καλό του φίλο Τζορτζ Κλούνει ο οποίος ...βρέθηκε στο διάστημα με την ταινία Gravity.
«Η σκλήρυνση του δέρματος στα πόδια μου γρήγορα εξαφανίστηκε καθώς δεν περπατούσα πλέον στα πέλματά μου» εξήγησε ο Νικ Χέιγκ, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ISS μαζί με άλλους δύο Αμερικανούς, δύο Ρώσους και έναν Ιταλό.

«Όμως, απέκτησα κάλους στο πάνω μέρος των ποδιών μου, στο μεγάλο δάκτυλο, καθώς συνεχώς προσπαθώ να γαντζωθώ χρησιμοποιώντας το μεγάλο μου δάκτυλο».

«Αυτό είναι ένα από τα πολλά περίεργα πράγματα τα οποία δεν θα μου περνούσε από το μυαλό στη Γη» είπε ο αστροναύτης.
«Είναι απίστευτο» του απάντησε ο Brad Pitt.

Η σύνδεση με τον διεθνή διαστημικό σταθμό διακόπτεται και ο σταρ ανυπομονεί να καυχηθεί όπως λέει στα παιδιά του για τη σημαντική αυτή εμπειρία που έζησε.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top