Λαζόπουλος για Μικρούτσικο: «Μέχρι το τέλος είχε διαύγεια και χιούμορ»

Όσα είπε για την τελευταία συνάντηση με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση του θανάτου του Θάνου Μικρούτσικου.

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο «αντίο», ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, τον οποίο είχε επισκεφθεί στο ιδιωτικό θεραπευτήριο που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Θάνος Μικρούτσικος: Σήμερα η πολιτική κηδεία του μουσικοσυνθέτη

«Μετά από μια τέτοια μάχη υπάρχει πάντα αυτή η αίσθηση ότι θα έρθει κάτι κακό, μοιραίο. Μόνο που αυτό, όταν συμβαίνει, δεν υπάρχει αποδοχή», είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν ένας πολύ ευφυής άνθρωπος, με πολύ χιούμορ και η συνάντηση είχε πολλή κουβέντα για όλα τα πράγματα, ένας άνθρωπος που δεν έκανε κανένα σκόντο στην τέχνη του, δεν ασπάστηκε τίποτα φτηνό ποτέ. Ήταν ένας άνθρωπος ωραία κάθετος. Εκπαίδευσε την Ελλάδα στο να συλλαβίζει και μουσικά και νοηματικά πολύ σπουδαία έργα. Από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους που έχω συναντήσει, κομμάτι της ζωής μας, φίλος μας, κομμάτι της ιστορίας. Τόσο “καθαρός”, όπως ένα τραγούδι».

Συγκινεί η οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου - Η δημόσια έκκληση

Ο ηθοποιός-παρουσιαστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο που αντιμετώπιζε τον καρκίνο.

«Ήταν δυνατός, ευφυής, το μυαλό του δούλευε. Πρώτη φορά είδα άνθρωπο να παλεύει τον καρκίνο με μαθηματικά! Τα έβαζε κάτω και έλεγε έχω αυτά τα συμπτώματα, αυτές τις παρενέργειες, αυτό είναι κάτι καλό, αυτό είναι κάτι κακό, αυτό πού καταλήγει; Μιλούσα με έναν φίλο γιατρό και μου έλεγε πως “είναι θαύμα το πόσο χρόνο διαχειρίστηκε αυτή την ασθένεια. Είχε σπάσει όλα τα χρονικά περιθώρια”. Μέχρι το τέλος είχε απόλυτη διαύγεια και απόλυτο χιούμορ. Γελάσαμε, αλλά με μία αίσθηση πως σήμερα είμαστε εδώ, αύριο όμως μπορεί να μην είμαστε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top