Αντελίνα για Μενεγάκη: «Της χρωστάω πολλά, είναι άνθρωπος της καρδιάς μου!»

Θα είναι στο πάνελ της «Ελένης»;

Τον περασμένο Οκτώβριο η Αντελίνα είχε βρεθεί στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά το Globetrotters του STAR είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου, όπου μίλησε για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για να είναι στην εκπομπή της.

«Κατέρρευσα και λιποθύμησα»: Η αποκάλυψη της Αντελίνας Βαρθακούρη συγκινεί!

Στην ερώτηση αν ισχύει ότι της έγινε πρόταση για να είναι στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, απάντησε: «Όχι, δε μου έγινε ποτέ τέτοια πρόταση. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος της καρδιάς μου και την αγαπώ πάρα πολύ! Είναι ένας από τους πιο λαμπερούς και θετικούς ανθρώπους που ξέρω. Της χρωστάω πολλά, αυτό αισθάνομαι. Της έχω ανοίξει την καρδιά μου σε κάτι προσωπικό κι αυτό είναι ανάμεσα σε μένα και σε εκείνη. Ξέρει τα «θέλω» μου και ποτέ δεν μου έκανε τέτοια πρόταση».

Η selfie της Αντελίνας και του Χάρη μετά τη μεγάλη νίκη στο Globetrotters

Για να κλείσει το θέμα συμπλήρωσε: «Δε θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ, όχι γιατί το υποτιμώ, αλίμονο – δεν θα το έκανα γιατί δεν θα ήμουν εγώ καλή σε αυτό. Δεν είναι θέμα έπαρσης, αλλά είναι σημαντικό το να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις και τι δεν μπορείς. Το να είσαι σε ένα πάνελ δεν είναι απλό, είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω! Από τη μέρα που ξεκίνησα, ποτέ δεν μου πρότειναν να είμαι σε πάνελ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top